Automobilio ilgo stiebo piltuvas Benzino mazuto degalų užpildymas Lankstus išleidimo įrankis Snap piltuvas, universalus lankstus sulankstomas alyvos piltuvo įrankis

€0.52 €0.77

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Oil filter
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Automobilio ilgo stiebo piltuvas Benzino mazuto degalų pildymas Lankstus išleidimo įrankis Snap piltuvas, universalus lankstus sulankstomas alyvos piltuvo įrankis

Aprašymas

1. PatoguUniversalusTvirtas ir patvarus

Įmontuotas filtras, kad būtų išvengta įsiskverbimo ir patvarus. Kateterį galima ištempti ir sulenkti. Nelengva sulaužyti, stiprus lankstumas, antikorozinis.

2. Puikus platus atidarymas su "Snap" dizainu

Platus kaklas ir platus snapelis leidžia greitai užpildyti skysčius be išsiliejimo, dizainas Lankstus drenažo įrankis puikiai tinka išpilti alyvą, benziną ir kitus skysčius iš automobilių, sunkvežimių, motociklų, keturračių, pramoninės įrangos, vejos įrangos ir krautuvų.

3. Pakeiskite ir pakartotinai naudokite tūkstančius kartų

Formuokite, formuokite, sukurkite tobulą pasirinktinį kanalą. Pakartotinai naudokite tūkstančius kartų.Kraštai gali būti formuojami aplink filtrus arba kanalizaciją, kad būtų sukurtas sandarus sandariklis, neleistų alyvai patekti į variklius, rėmus ir aplinkines dalis, nesikeistų netvarkos skystis.

4. Lengvai nusausinkite sunkiai pasiekiamus alyvos filtrus be netvarkos

Paprastas, tačiau naudingas įrankis, skirtas skysčiams / sausiems ingredientams perkelti iš talpyklų į butelius, tuo pačiu apsaugant skaitiklį nuo išsiliejimo.

5. Platus taikymo

spektras Be skysčių išleidimo ir užpildymo, jis gali būti naudojamas įvairiose srityse, įskaitant vandens nukreipimą iš vamzdžio, paukščių tiektuvų užpildymą ir trąšų talpyklų užpildymą. Galimi panaudojimo būdai yra begaliniai!

6. Sulankstomas ir labai suderinamas

nuvalykite ir laikykite plokščią ir susukite, kad tilptų į bet kurią įrankių dėžę. Veikia nuo -30F° iki 425F° temperatūroje, puikiai suderinamas su įprastais automobilių skysčiais, tiesiog perdarykite ir vėl ir vėl naudokite.

7. Patogus naudoti

Daugiafunkcis alyvos piltuvas yra lengvas, nešiojamas ir visada tinkamas netikėtai veiklai transporto priemonėje. Dėl apsaugos nuo išsiliejimo ir purslų konstrukcijos jis yra bendras ir reguliarus naudojimas visoms mašinų operacijoms. Lengvas valdymas, lengvas vykdymas ir valdymas be rūpesčių.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Flexible Draining Tool Snap Funnel

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta + geltona

Universalus pritaikymas = TAIP

Komplekte yra:

1 x Lankstus drenažo įrankis Snap piltuvas

1x piltuvėlis

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai