Autophix 7110 skirta "Volvo Alll" sistemos OBD2 skaitytuvui EPB TPMS ABS SRS DPF automobilių kodų skaitytuvas po 1996 m. diagnostikos įrankio

€89.34 €119.13

(1 Klientų Atsiliepimai)
  • System Diagnostic - Full System Diagnostic Scanner
  • Function2 - ABS System, Diesel Particulate Filter (DPF) Regeneration
  • Special Function For Volvo Vehicles - DPF Service, Oil Light Reset
  • Brand Name - Autophix
  • Origin - Mainland China
  • Model Name - 7110 For Volvo
  • Hardware Version - Car Diagnostic Tools
  • AUTOPHIX 7110 - 100% Original
  • Function1 - Engine System, Auto Transmission System, Airbag System
  • Support Multi-language - English, French, German, Spain, Italy, Russian, Portugal, Norway, Denmark, Finland, Sweden
  • Function4 - Battery Register & Battery Maintenance
  • Item Type - Code Readers & Scan Tools, Code Readers & Scan Tools, Code Readers & Scan Tools
  • Material Type - Plastic
  • Basic function - Read Fault Codes, Clear Fault Codes, Read Data stream, Version Information

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

AUTOPHIX 7110 OBD2 skenerio pilnos sistemos, skirtos "Volvo" alyvos atstatymui DPF BMS SAS EPB ABS automobilio diagnostikos įrankio akumuliatoriaus resgistracija

Jis yra profesionalus "Volvo" transporto priemonių daugumai sistemų, taip pat universalus įrankis aptikti kitų markių transporto priemonių variklio sistemą.

Pasiūlykite visas savo VOLVO sistemos patikras:

1. Variklio sistema: variklio įtaisas, teikiantis galią automobiliui ir automobilio širdžiai. Tai lemia automobilio galią, ekonomiškumą, stabilumą. 7110 nuskaitymo įrankis gali nuskaityti ir išvalyti variklio klaidų kodus, pranešdamas, kas negerai su jūsų automobiliu.

2. Automatinė transmisijos sistema: AT yra transmisijų rinkinys, naudojamas variklio sūkiams ir faktiniam rato greičiui koordinuoti, kuris naudojamas norint visiškai išnaudoti geriausią variklio veikimą. 7110 OBD2 skaitytuvas gali nuskaityti / išvalyti kodus ir klaidų informaciją iš AT.

3. Oro pagalvių sistema: SRS yra įtaisas, kuris išplečia oro pagalvę, kad apsaugotų keleivį prieš įvykstant antrajam susidūrimui, vadinamas papildoma apsaugos sistema (SRS). 7110 OBD2 skaitytuvas gali nuskaityti / išvalyti kodą, išjungti įspėjamąją oro pagalvės lemputę.

4. ABS sistema: ABS automatiškai valdo stabdžio stabdymo jėgą, kai automobilis stabdo, kad ratai nebūtų užrakinti ir būtų krašto riedėjimo būsenoje (slydimo greitis yra apie 20%), kad būtų užtikrintas maksimalus ratų ir žemės sukibimas. 7110 OBD2 skaitytuvas gali išjungti šviesą ir rasti klaidos dalyje.

5. Dyzelino kietųjų dalelių filtro (DPF) regeneravimas: išvalykite KD (kietąsias daleles) iš DPF filtro nepertraukiamo degimo oksidacijos režimu, kad stabilizuotumėte filtro veikimą.

6. Padangų slėgio monitoriaus sistemos atstatymas: prasminga rodyti jutiklių ID iš transporto priemonės ECU, įvesti TPMS jutiklių pakaitinius ID ir bandymo jutiklius.

7. Baterijų registras ir akumuliatoriaus priežiūra: iš naujo suderinkite valdymo modulį ir variklio jutiklį, kad būtų galima tiksliau aptikti akumuliatorių, išvalykite pradinę informaciją apie išsikrovusį akumuliatorių ir neleiskite susijusiam valdymo moduliui aptikti klaidingos informacijos.

Speciali "Volvo" transporto priemonių

funkcija ✔️Alyvos šviesos atstatymas

Variklio alyvos tarnavimo laiko sistema apskaičiuoja, kada keisti variklio alyvą ir filtrą, atsižvelgiant į transporto priemonės naudojimą. Alyvą reikia keisti, kai tik rodoma ekrane ir pagal rekomenduojamą techninės priežiūros grafiką. Kai keičiama alyva, iš naujo nustatykite sistemą, kad ji galėtų apskaičiuoti, kada reikia kitą kartą pakeisti alyvą.Jei susidaro situacija, kai alyva keičiama prieš įjungiant aptarnavimo indikatorių, taip pat iš naujo nustatykite sistemą.

✔️DPF paslauga

DPF funkcija leidžia atlikti daugybę funkcijų dyzelino kietųjų dalelių filtrų sistemoje. Įrankis nuskaitys / ištrins su DPF susijusius kodus, iš naujo nustatys DPF šviesą pakeitus filtrą, mikrovaldys injekcijos greitį ir sudegins surinktas daleles, kai bus pasiektas maksimalus užpildymo lygis.

✔️BMS paslauga

BMS funkcija leidžia nuskaitymo įrankiui įvertinti akumuliatoriaus įkrovos būseną, stebėti artimos grandinės srovę, užregistruoti akumuliatoriaus keitimą, suaktyvinti likusią transporto priemonės būseną ir įkrauti akumuliatorių per diagnostikos lizdą.

✔️SAS (vairo kampo jutiklis)

SAS kalibravimo vairo kampo jutiklio kalibravimas visam laikui išsaugo dabartinę vairo padėtį kaip tiesią padėtį vairo kampo jutiklyje.

✔️EPB (elektroninis stovėjimo stabdys)

EPB funkcija gali būti naudojama įvairiais būdais, kad elektroninės stabdžių sistemos būtų naudojamos saugiai ir veiksmingai. Programos apima stabdžių valdymo sistemos išjungimą / įjungimą, pagalbą valdant stabdžių skystį, stabdžių diagnostiką, stabdžių kaladėlių atidarymą ir uždarymą, stabdžių nustatymą pakeitus diską ar trinkeles, taip pat EPB / SBC gedimų kodų nuskaitymą ir išvalymą. Jis taip pat gali gauti gedimų kodų informaciją iš ECU.

✔️SRS (reguliavimo vairo mechanizmo kampo jutiklis)

SRS gedimų duomenų diagnostika ir nustatymas iš naujo. Tiksliai nuskaitykite SRS (oro pagalvės) sistemos klaidos kodą ir ištrinkite klaidos kodą, išjunkite oro pagalvės įspėjamąją lemputę.Kad būtų išvengta baisaus pavojaus, kurį sukelia netinkamai veikianti oro pagalvė po susidūrimo.

✔️ABS (automatinis stabdžių nutekėjimas)

ABS diagnostikos funkcija naudojama klaidų kodams gauti ir išvalyti, duomenų srautams ar modulio informacijai rodyti ir išsaugoti. Be to, automatinio išleidimo funkcija padės pašalinti orą, kuris yra įstrigęs ABS pavaros modulyje, kai kraujavimas iš stabdžių linijų, kad šios gyvybiškai svarbios sistemos remontas būtų veiksmingas ir baigtas.

Visi OBD2 režimai

AUTOPHIX 7110 yra rankinis skaitytuvas, kuriame yra 6 OBD2 bandymo režimai kaip skaitymo / išvalymo kodas, duomenų / transporto priemonės informacijos peržiūra realiuoju laiku, I/M parengties būsenos nuskaitymas ir EVAP sistemos testas ir kt. Įperkamas OBD2 skaitytuvas negali nuskaityti ne tik bendrųjų (P0, P2, P3 ir U0), bet ir gamintojo (P1, P3 ir U1) kodų, kuriais siekiama padėti technikams greitai nustatyti sugedusią dalį ir tiksliai diagnozuoti su emisija susijusias problemas.

● Perskaitykite gedimų kodus

● Išvalykite gedimų kodus

● Skaityti duomenų srautą

● Informacija apie

versiją Baterijos resgistracija

Kaip užregistruoti akumuliatorių naudojant šį VOLVO transporto priemonės diagnostikos įrankį?

Tiesą sakant, tai daug lengviau nei vaizduotė. Štai procesas žingsnis po žingsnio: Išimkite seną akumuliatorių -Įdėkite naują akumuliatorių -Įveskite naują akumuliatoriaus skaitmenų kodą (Teisingai įveskite skaitmeninį akumuliatoriaus kodą, arba tai turės įtakos gaminio tikslumui).Jei vis dar turite klausimų apie akumuliatoriaus keitimą ar kitas detales, tiesiog parašykite mums, mes pasistengsime jums padėti.

Visi atsiliepimai

2024-01-05

/

Pirkėjas

I used it for VOLVO C70. It was the best diagnostic machine.


Susiję produktai