1-10vnt PM6225 001 Power ic Huawei MATE 40 Pro Nova 9SE OPPO A36 VIVO Y32 Redmi NOTE11

€13.54

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Pieces Included - 6 in 1
  • Material - Other

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dėmesio

1. Įsitikinkite, kad žinote, kaip įdiegti ir pakeisti šį elementą, tai nėra lengvas darbas tiems, kurie neturi techninių įgūdžių išardyti ar surinkti mobiliuosius telefonus / mobiliuosius telefonus.

2. Labai rekomenduojame profesionalų montavimą, naudokite profesionalius keitimo įrankius, mes nebūsime atsakingi už jokią žalą jūsų mobiliajam telefonui / mobiliajam telefonui, kurią gali sukelti neteisingas veikimas.mes esame patyrę šiame faile, jei turite kokių nors sunkumų dėl pakeitimo, praneškite mums, mes išmokysime jus, kaip tai padaryti.

3. Mūsų produktai parduodami už priimtiną kainą, mažmeninė kaina tik su nedideliu pelnu, kad mūsų parduotuvė veiktų. Jei turite didelių kiekių užsakymą, prieš užsakydami pasiteiraukite, mes priimame apyvartinę kainą su kiekio užsakymais.

4. Jei už greitąjį pristatymą reikia mokėti, atkreipkite dėmesį, kad jei dėl asmeninių priežasčių nemokate muito mokesčių, mes atsisakome grąžinti pinigus.

5. Mes neatsakome už neteisingai nurodytą pristatymo adresą.

Pakavimo

1. Visos prekės yra originalios naujos, kiekvieną prekę pakuojame sandariu plastikiniu maišeliu, kuris suvyniotas į burbulinį maišelį ir dedamas į kietą dėžę, kad būtų užtikrintas prekių saugumas siuntimo metu.

2. Atkreipkite dėmesį, kad kai kurios prekės yra gana mažos, būkite atsargūs išpakuodami užsakymą, jei jų trūksta ar jie neteisingi.

Ekspedicija

1. Pašto siuntoms naudojame standartinį "Vestuviuplanuotojos.lt" siuntimą, kuris yra saugesnis, greitesnis ir stabilesnis, be tracking.to laiku sekti jūsų paketą.

Pristatymo laikas (darbo dienos):

2. DHL: 3–7 dienos

3. UPS: 3-7 dienos

4. "FedEx": 3–7 dienos

5. EMS: 5–10 dienų

6. "Vestuviuplanuotojos.lt" standartinis pristatymas: 10–25 dienos

Garantija ir grąžinimas

1. Kiekviena prekė prieš pakavimą buvo atidžiai patikrinta ir išbandyta geros būklės, jei esate nusivylęs preke ar turite kokių nors problemų, susisiekite su mumis, mes padarysime viską, kad jus patenkintume.

2. Jei gavote brokuotus ar neteisingus daiktus, nufotografuokite, kad atsiųstumėte mums, mes patikrinsime ir išsiųsime naują.

3. Grąžintos prekės turi originalią pakuotę, bus labai vertinamos ir turėsite sumokėti papildomą siuntimo mokestį.

Atsiliepimus

1. Palikite teigiamus atsiliepimus po pristatymo patvirtinimo.5 rungtynės bus labai vertinamos.

2. Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus us.do nepalikti komentarų apie nagative prieš kreipiantis į mus. Jei turite kokių nors problemų ir nepasitenkinimo, pasakykite mums, mes padarysime viską, kad problema būtų išspręsta laiku.

Susisiekite su mumis :

Bet kokia jūsų Quation , Susisiekite su mumis, mes atsakysime per 24 valandas, Ačiū !

Žymos: power ic

Visi atsiliepimai

Susiję produktai