216Pcs Akriliniai skaidrūs diskai Šešiakampis raktų pakabukas Ruošiniai Pakabukai ir kutų pakabukai Raktų pakabukas su grandine "pasidaryk pats" amatams

€19.49 €30.00

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Metals Type - None
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

216vnt Akriliniai skaidrūs diskai Šešiakampis raktų pakabukas Ruošiniai Pakabukai ir kutai Pakabukai Raktų pakabukas su grandine "pasidaryk pats" amatams Aukšta kokybė: skaidri akrilo plokštė su užapvalintais kraštais ir aiškia išvaizda; kutai yra lengvi ir atsparūs vandeniui.

Lengva naudoti: Kuto pakabukas yra lengvas ir gražus, su mažu žiedu ant skrybėlės ir maža skylute ant akrilo plokštės, kurią galima lengvai pakabinti ant kitų daiktų. Raktų pakabukas yra pakankamai didelis, kad galėtumėte pakabinti savo rankdarbius, ir jūs galite juos lengvai naudoti.

Universalus: Galite piešti, drožti ar įklijuoti mėgstamus lipdukus ant raktų pakabuko ir akrilo žiedo ruošinio, kad jis taptų prasminga dovana, tinkančia daugumai "pasidaryk pats" projektų, tokių kaip raktų pakabukai, raktų pakabukai, auskarai, karoliai, apyrankės, bagažo dekoravimas, užuolaidų dekoravimas ir kiti "pasidaryk pats" daiktai.

Tobula dovana: dalintis savo rankdarbiais su draugais ir šeima bei mėgautis "pasidaryk pats" linksmybėmis yra labai prasmingas ir gražus dalykas. Ant jo galite drožti, piešti ar įklijuoti mėgstamus raštus, labai tinkančius gimtadieniui, Kalėdoms, Motinos dienai, Valentino dienai ir Naujųjų metų dovanoms.

Ką gausite: gausite 72 2 colių skaidrias akrilo skaidrias plokšteles, 72 apvalius raktų pakabukus ir 72 auksinius kutų pakabukus, kurių pakanka patenkinti jūsų kasdienius "pasidaryk pats" projektus ir meno kūrinių poreikius.

Pavadinimas:Pasidaryk pats tuščias raktų pakabukas

Pastaba: Atsitiktinės kuto spalvos pasirinkti negalima pasirinkti

Medžiaga: metalas + akrilas + zomšas

spalva: sidabras + skaidrus + spalva

Pakuote sudaro:

72 x šešiakampės plokštės (50 mm)

72 x kutai

72 x raktų pakabukai (su šuolio žiedu)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai