Nešiojamas badmintono tinklo rinkinys kieme sulankstomas tinklinis tenisas nailoninis sportinis tinklas vidaus ar lauko aikštelės paplūdimiui ( 780x62cm

€4.96 €12.73

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • feature1 - badminton net for backyard
  • feature2 - badminton net set portable for backyard garden outdoor kids children adults 5m with poles rackets Nylon badminton net Folding Volleyball Tennis Nylon Sports Net for Indoor Outdoor Court Beach Training Competition Multi Playing Lawn game gift

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas

- Nešiojamas badmintono tinklas, sulankstomas ir lengvas, sulankstykite jį į nešiojimo krepšį ir pasiimkite linksmybes su savimi atostogoms ir kelionėms.

- Nailoninis tinklas skirtas suaugusiems ir mažų vaikų atsitiktinis žaidimas ir sporto treniruotės. Išveskite savo vaikus į lauką ir judėkite!

- Nesvarbu, ar tai sodas, veja, paplūdimys ar žaidimų aikštelė, šis kokybiškas badmintono tinklas kiemui suteikia jums valandų valandas linksmybių.

- Badmintono tinklas tinka treniruotėms ir profesionalioms rungtynėms, plačiai taikomas bendruomenėje, šeimoje, stadione, profesionaliuose renginiuose.

Funkcijos

- Treniruočių standartinis nailoninės virvės pintas badmintono tinklas, pagamintas iš aukščiausios kokybės nailono, kad būtų išvengta plyšimo ir užtikrintas ilgaamžiškumas. |- Metalinė viela stiprina ir saulei atspari nailoninė virvė pintas badmintono tinklas, pakankamai patvarus, kad būtų tvirtas ir išlaikytų pusiausvyrą su tinklo stulpu.- Patvarus sportinio tinklo rinkinys yra lengvas, sulankstomas, nešiojamas ir praktiškas.Lengvas transportavimas ir patogus saugojimas. Galite linksmintis bet kur. |- "Nylon Sports Net" gali būti plačiai taikomas stadione, bendruomenėje, šeimoje, treniruotėse ir profesionaliuose renginiuose. |- Lengvai pririšamas paprastam montavimui. Sukurkite savo tinklą vos per 3–5 minutes, nereikia jokių statymų ar įrankių, net vaikas gali tai padaryti!

- Spalva: Tamsiai mėlyna

- Medžiaga: nailoninė virvė

- Dydis: apie 780x62x0,5cm

Pakuotė, į kurią įeina

1 x badmintono tinklas

Visi atsiliepimai

Susiję produktai