Odiniai reljefiniai žurnalai, skirti rašyti antikvarinį kelionių dienoraštį kietu viršeliu Sąsiuvinis Eskizų knyga 200 puslapių organizatorius Užrašų knygelė

€8.34 €16.68

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis kompaktiškas ir nešiojamas kelionių žurnalas / vadovas puikiai tinka rašytojams, mokytojams, studentams ir autoriams. Su 200 puslapių aukštos kokybės, patvariu popieriumi ir gražiu PU odiniu viršeliu, jis puikiai tinka keliaujant. Be to, reljefinis dizainas suteikia jūsų rašymui elegancijos.

Specifikacijos:

Pavadinimas: reljefinis odinis žurnalo rašymo sąsiuvinis

Produkto dydis: apie 21.5x14.5cm / 8.46x5.71 colių

Medžiaga: oda, popierius

Svoris: apie 380g

Pakuočių sąrašas:

1vnt reljefinės odos žurnalo rašymo sąsiuvinis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Sudėtingas meistriškumas: sukurkite ilgalaikį įspūdį naudodami mūsų reljefinį odinį žurnalų rašymo sąsiuvinį. Jo rankų darbo viršelis puikiai tinka kelionėms, todėl puikiai tinka žurnalams ar vadovėliams. Stilingai įrašykite savo nuotykius ir istorijas naudodami mūsų unikalų ir kruopščiai sukurtą nešiojamąjį kompiuterį.

2.Patobulinkite savo idėjas: Nesvarbu, ar norite užsirašyti savo mintis, eskizuoti savo svajones ar planuoti nuotykius, šis reljefinis odinis žurnalų rašymo sąsiuvinis yra puikus jūsų kompanionas. Supakuotas su 200 puslapių popieriaus, kuris neleis rašikliui ar pieštukui prasiskverbti, šis sąsiuvinis yra patvarus, elegantiškas ir įkvepiantis.

3.Ilgalaikis žavesys: Šis reljefinis odinis žurnalų rašymo sąsiuvinis priima senovinį dizainą su išskirtiniu pjaustymu, dažymu, įspaudimu ir apipjaustymu, suteikdamas jam stiprų trimačio ir grožio pojūtį. PU odinis dangtelis ir patvarus popierius užtikrina jo ilgaamžiškumą ir kokybę.

4. Idealus dydis: Pasiimkite šį reljefinį odinį rašymo sąsiuvinį su savimi, kad ir kur eitumėte. Matuojant vos 21,5x14,5 cm, jis lengvai telpa į jūsų krepšį, kuprinę ar bagažą. Puikiai tinka užsirašyti idėjas, užsirašyti pastabas ar fiksuoti prisiminimus lauke, nesvarbu, ar keliaujate verslo reikalais, ar savo malonumui.

5.Šventinė dovana: Šis reljefinis odinis žurnalo rašymo sąsiuvinis yra puikus unikalaus dovanojimo varianto ir funkcionalumo derinys. Puiki dovana rašytojams, mokytojams, studentams ir autoriams ypatinga proga, pavyzdžiui, gimtadieniu, jubiliejumi, vestuvėmis ar išleistuvėmis.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai