Rankinis šlifavimo blokas, lankstus magnetinis įrankių padėklas, kablys ir kilpos pagrindo konvertavimo adapteris, ritinėliai arba švitrinio popieriaus lakštai automatiniam dažymui

€14.87 €33.06

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų medienos šlifavimo blokeliai yra suprojektuoti su naujoviška forma, kad pagerintų atitinkamų darbuotojų darbo efektyvumą. Ergonomiška rankena užtikrina patogų sukibimą, o dizainas leidžia ją laikyti vietoje, todėl šlifavimas bus lengvas ir patogus. Puikiai tinka rūdžių šalinimui ir kitiems medienos apdailos projektams.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Šlifavimo blokas

Produkto dydis: apie 70X400mm / 2.75x15.74in, aukštis 122mm / 4.80in

Svoris: apie 420g

Tinka: 2,76 tinkliniam šlifavimui arba dviem 2,76x7,8 sausam šlifavimo popieriui

Pakuočių sąrašas:

1xSanding blokas

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Padidinkite produktyvumą: rankinis šlifuoklis gipso kartonui.Šis šlifavimo blokas skirtas pagerinti atitinkamų darbuotojų darbo efektyvumą, užtikrinant patogų sukibimą ir lygius paviršius. Jis atlaiko įvairias šlifavimo užduotis, nuo grubių iki smulkių, neprarandant savo formos ar ilgaamžiškumo.

2. Lengvas naudojimas: Pasiekite lygius ir vienodus paviršius, be vargo apdailinkite naudodami mūsų šlifavimo bloką. Tiesiog uždėkite ant jo švitrinį popierių, sulenkite kraštus ir pradėkite šlifuoti. Sutaupykite laiko ir lengvai gaukite profesionalių rezultatų.

3. Daugialypis funkcionalus: Šis šlifavimo įrankis suteikia platų pritaikymo spektrą - nuo dažų pašalinimo iki medienos ir sienų poliravimo, rūdžių pašalinimo ir automobilių vaškavimo. Puikiai tinka tiek šlapiam, tiek sausam šlifavimui, jis sklandžiai prisitaiko prie įvairių formų ir paviršių, kiekvieną kartą užtikrindamas optimalius rezultatus.

4.Ergonomiškas dizainas: Mūsų šlifavimo blokas su ergonomiška rankena leidžia lanksčiai reguliuoti šlifavimo paviršius, sumažinant rankų nuovargį ilgomis darbo valandomis. Lengvai ir patogiai šlifuokite įvairių formų ir medžiagų šlifavimą.

5. Profesionalus šlifavimo projektas: Šis šlifavimo blokas turi unikalią formą, kuri puikiai tinka bet kokių paviršių kampui, todėl yra idealus įrankis bet kokiam "pasidaryk pats" ar profesionaliam šlifavimo projektui. Jis taip pat yra lengvas ir lengvai valdomas, todėl dirbdami galite daugiau valdyti ir patogiau.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai