mokslinis skaičiuotuvas, 10 skaitmenų LCD inžinerijos skaičiuoklė, su rašymo lenta, tinka vidurinėms mokykloms

€10.14 €14.70

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mokslinis skaičiuotuvas su užrašų knygele: Mokslinis skaičiuotuvas ir užrašų knygelė yra sukurti iš vieno gabalo. Skaičiavimų metu galite užsirašyti pastabas, kad pagerintumėte studijas ir darbo efektyvumą.

Šis inžinerinis mokslinis skaičiuotuvas palaiko 10 skaitmenų skaičiavimus, o užrašų knygelę galima naudoti kaip dangtelį, apsaugantį skaičiuotuvą nuo dulkių. Paspauskite skaidrų mygtuką, kad ištrintumėte užrašus ir apsaugotumėte asmeninį privatumą.

Lengvas ir nešiojamas: Tai lengvas skaičiuotuvas su rašymo planšete, sulankstomas dizainas ir sveria tik 4 uncijas (apie 113,4 gramo). Labai kompaktiškas, galite jį įsidėti į kišenę, išimti ir, jei reikia, greitai naudoti, o tai patogu užsirašyti ir greitai užsirašyti telefone.

Sveikata ir aplinkos apsauga: mėlynos šviesos neturintis LCD ekranas naudojamas jūsų akims apsaugoti. Kai nenaudojate skaičiuoklės, taip pat galite ją padėti ant stalo kaip užrašų knygelę.Gali rašyti pakartotinai, sumažinti popieriaus sunaudojimą, aplinkos apsaugą, nereikia naudoti smulkintuvo popieriui išmesti.

Nutildymo dizainas: naudojami aukštos kokybės silikoniniai mygtukai, kurie yra patogūs spaudai ir tinkami kasdieniams skaičiavimams. Nutildymo mygtukas netrukdys kitiems, tinkantis biurui, studijoms ir įvairiems naudojimo scenarijams.

Produkto aprašymas

"Engineering Scientific" skaičiuoklė su 10 skaitmenų LCD ekranu ir 6 colių biuro rašymo planšete

Produkto parametras

Darbinė temperatūra: -10 Farenheitas - 40 Farenheitas

Rašymo stiprumas: 5-10 uncijų

Baterijos modelis: CR1220 * 1, CR1120 * 1

"Baord Life Service" rašymas: daugiau nei 50 000 kartų

Trikčių šalinimo

Spalva: balta / juoda

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

1 * moksliniai skaičiuotuvai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl fotografavimo šviesoje ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai