Durų rankena Durų rankenos užraktas Kvadratinis kanalas Privatumo kaukė Interjeras Miegamasis Kambarys Vonios kambarys Trijų barų sferinė spyna-Juoda

€23.51 €29.77

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aukštos kokybės cinko lydinys: Šioje spynoje naudojamas didelio stiprumo cinko lydinys, kuris yra tvirtas ir patvarus bei turi ilgesnį tarnavimo laiką. Galvanizavimo procesas, lengvai prarandamas lakas. Stilingas, elegantiškas, juodas.

Reguliuojamas kietojo kūno užraktas: sudėtingo dizaino skląstis, reguliuojamas: 60 mm (2–3 / 8 colių) arba 70 mm (2–3 / 4 colių), kad būtų galima prisitaikyti prie skirtingų montavimo situacijų. Taip pat įrengti apsauginiai skląsčio varžtai.

Suderinamas su 35-53mm durimis: atrama kairėn ir dešine ranka. Suderinamas su 35-53 mm storio durimis, tokiomis kaip: aliuminio lydinio durys, plieninės durys, seno stiliaus rutulinės spynos durys ir kt.

Nemokama durų spyna: Mes taip pat suteikiame jums nemokamą durų užraktą, kad vaikai negalėtų lengvai atidaryti durų. Tai lengva naudoti tiesiog nulupus plėvelę ir tvirtai pritvirtinus prie durų.

Platus pritaikymo spektras: Greitai sumontuotos durų rankenos su spynomis ir raktais, tinkamos naudoti namuose ar versle, pavyzdžiui: miegamieji, mokyklos, prekybos centrai, butai, biurai.

Aprašymas:

Medžiaga: cinko lydinys

Spalva: Juoda

Užrakto liežuvio tipas: įstrižas liežuvis

Durų atidarymo kryptis: nepriklausomai nuo kairės ir dešinės (bendrosios paskirties)

Durų storis: 35-53mm

Reguliuojamas skląstis: 60 mm (2–3 / 8 colių) arba 70 mm (2–3 / 8 colių)

Pakuote sudaro:

1 x Durų rankenėlės pirštinės

1 x montavimo priedų rinkinys

1 x durų rankenos užrakto komplektas

3 x klavišas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai