Garso terapijos čakrų derinimo šakutės gijimui su derinimo šakutės aktyvatoriumi, gijimui, kūno išlaikymui

€123.19 €168.76

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Garso terapijos čakrų derinimo šakutės gijimui su derinimo šakutės aktyvatoriumi, gijimui, kūno išlaikymui

Čakrų derinimo šakių rinkinys pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio medžiagos, pasižyminčios korozijai atsparia kokybe, ilgesniu garsu ir tiksliu dažniu

Čakrų derinimo šakučių rinkinys gali būti plačiai naudojamas gydant garsą, sulygiuojant 7 kūno čakras, valant energiją, gerinant mokymosi koncentraciją, greitai siunčiant neigiamas emocijas, gerinant nemigą, skatinant teigiamą energiją, masažuojant, mokant ir medituojant ir pan.

Solfeggio tiuningo šakių rinkinyje buvo 8 derinimo šakės 126,22 Hz, 136,1 Hz, 141,27 Hz, 172,06 Hz, 194,18 Hz, 210,42 Hz, 221,23Hz, 272,2Hz.

Elegantiškos išvaizdos ir dėmesingo dizaino čakrų derinimo šakutės rinkinys yra puiki dovana Valentino dienai, Tėvo dienai, išleistuvėms, gimtadieniui, paaukštinimui, atostogoms ir kt. Tai suteiktų aiškų ir gražų garsą visoms jūsų šeimoms, net ir jūsų mieliems augintiniams.

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

1 x plaktukas(spalva atsitiktinė ir stilius atsitiktinis, negalima pasirinkti nurodytos spalvos ir stiliaus)

8 x derinimo šakutės(Anglų kalba ir modelis ant tiuningo šakutės pristatomi su gamykla, Negalima pasirinkti konkrečios anglų kalbos ir modelio.)

1 x bazinis komplektas (3vnt.)

1 x masažo pagrindas

1 x Mažas veržliaraktis

1 x valymo šluostė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai