Nešiojama automobilio mini šiukšlių dėžė vandeniui atspari 800ml šiukšliadėžės puodelio laikiklis Automobilių atliekų šiukšlių krepšys Dėžė Automatiniai salono priedai

€5.49 €11.00

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - ABS
  • Style - Pressing Type
  • Shape - Round
  • Type - Storage Bucket
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1.Greitas valymas: Naudodami šią puodelio laikiklio šiukšliadėžę savo automobiliui, galite įdėti šiukšles ir išlaikyti rankas švarias vos per 1 sekundę. Daugiau jokių rūpesčių atidarant ir uždarant dangtelį, nes tai galite padaryti viena ranka, švelniai paspausdami. Tai patogu ir paprasta naudoti.

2.Kvapų blokavimas: Mini šiukšliadėžėje yra sandarinimo dangtis, kuris apsaugo nuo purslų ir blokuoja savotiškus kvapus iš šiukšlių, todėl jūsų automobilis neturi baisių kvapų ir gryno oro. Daugiau jokių rūpesčių, kad šiukšlės iškris ar blogai kvepės.

3. Stabilus ir sandarus: Dėl vientiso dizaino ir stabilios padėties, kuri nepažeis jūsų kilimo, ši jūsų automobilio puodelio laikiklio šiukšliadėžė apsaugo nuo bet kokio nuotėkio ant jūsų sėdynės ar grindų. Jį lengva valyti ir pakartotinai naudoti.

4. Lengva montuoti: Šis šiukšlių laikiklis turi vandens puodelio formą, kuri tvirtai priglunda prie jūsų automobilio durelių kišenės, sėdynės puodelio laikiklio ar porankių dėžutės.Diegti nereikia. Tiesiog padėkite jį ten, kur norite, ir mėgaukitės kompaktišku ir vietą taupančiu sprendimu savo automobilio šiukšlėms.

Aprašymas:

Automobilio mini šiukšliadėžė: Laikykite savo automobilį švarų ir tvarkingą naudodami šią kompaktišką ir patogią šiukšliadėžę. Jame yra sandarinimo dangtis, kurį galite atidaryti viena ranka, ir vandeniui bei vandeniui nepralaidus interjeras, kad būtų išvengta išsiliejimo ir kvapų. Jo šone taip pat yra audinių laikiklis, kad būtų lengviau pasiekti. Ši šiukšliadėžė telpa į bet kurį automobilio puodelio laikiklį ar durelių kišenę.

Specifikacijos:

1.Produkto pavadinimas: automobilio šiukšliadėžė

2.Produkto medžiaga: ABS

3. Produkto svoris: apie 100g

4. Produkto dydis: apie 6 * 9 * 15cm / 2.36 * 3.54 * 5.90 in

Produktų sąrašas:

Automobilių šiukšliadėžė x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite už nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai