5 gabalų augalų dangteliai apsauga nuo užšalimo-0,8X1m daugkartinio naudojimo balto neaustinio audinio augalų apsaugos krepšys su sutraukiamu raišteliu ir užtrauktuku

€15.27 €23.49

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5 gabalų augalų dangteliai apsauga nuo užšalimo-0,8X1m daugkartinio naudojimo balto neaustinio audinio augalų apsaugos krepšys su sutraukiamu raišteliu ir užtrauktuku

[Stora ir kvėpuojanti medžiaga] augalinė danga pagaminta iš aukštos kokybės neaustinių audinių. Nors tai užtikrina greitą apsaugą nuo itin šalto šalčio, stipraus lietaus, sniego ir paukščių, vabzdžių, kitų kenkėjų ėdimo, tai taip pat leidžia jūsų augalui sklandžiai kvėpuoti, gaunant pakankamai saulės spindulių ir drėgmės. Paprastai naudojami auginimo sezonui pratęsti pavasarį ir rudenį, kaip augalų atspalvį vasarą

[Užtrauktuko ir sutraukiamo raištelio dizainas] Augalų apsaugos krepšys turi reguliuojamą sutraukiamos virvelės dizainą apačioje ir užtrauktuko dizainą šone. Sutraukiamo raištelio dizainas padeda apsaugoti augalą nuo vėjo, šalčio ir atšiaurių oro sąlygų, pakankamai didelis, kad lengvai tilptų į daugumą augalų, pavyzdžiui, krūmus ar mažus medžius, užtrauktuko dizainas leidžia lengvai juos užsidėti ir nuimti.

[Plačios programos] Mūsų augalų šalčio apsauga ne tik gali apsaugoti jūsų augalus vėjuotomis šaltomis dienomis ar užšaldyti žiemą nuo šalto oro, sniego, bet ir apsaugoti paukščius, vabzdžius, naminius gyvūnus. Augalų šalčio antklodė puikiai tinka vazoniniams augalams, citrusiniams medžiams, krūmams, jauniems medžiams, pomidorams ir kitiems vertikaliems augalams. Tinka biurams, sodams, kiemams, daržovių sodams ir kt.

[Lengva naudoti nepakenkiant] Su užtrauktuku ir sutraukiamu raišteliu dizainas, patogesnis uždengti, Lengvai užsegami, lengvai užsegami užtrauktukai sumažina riziką pažeisti jaunas šakas ar žiedpumpurius uždengiant ar nuimant. Sutraukiamoji virvelė leidžia tvirtai pritvirtinti dangtelį augalo ar puodo apačioje ir išlaikyti jį vietoje net tada, kai vėjuota. Šie dangteliai leidžia orui ir šviesai pasiekti medį, tačiau užtikrina izoliaciją nuo šalčio.

[Pakuotė pridedama] pakuotėje yra 5vnt 1x0,8m baltos spalvos augalų apsaugos maišeliai, puiki dovana trokštančiam sodininkui ar augalų entuziastui! Pastaba: prieš pirkdami teisingai patikrinkite dydį.

Spalva: Balta

Medžiaga: neaustinis audinys

Dydis: 0.8x1m

Pakuote sudaro:

5 * Apsauga nuo

užšalimo Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai