3PCS Flanel Wash Face Hairband Wrist Band Moterims Girls Wash Towel Bands Washing Facial Spa Washband Veido makiažo aksesuarai

€2.22 €3.37

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Quantity - 3pcs
  • Item Type - Makeup Tool Kit
  • Model Number - Makeup Brush
  • Material - flannel
  • Origin - Mainland China
  • Size - as show

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas

- Minkšta ir patogi: Ši minkšta rankšluosčių apyrankė pagaminta iš kokybiško flanelio, patikima ir kvėpuojanti, minkšta ir patogi naudoti, neapsunkins jūsų odos, plaunama ir daugkartinio naudojimo, tarnaus jums ilgą laiką.

- Lankstus ir tamprus: Sugeriančios apyrankės taip pat pasižymi geru elastingumu, gali būti ištemptos, kad geriau tiktų, gali išlikti stabilios ant daugumos žmonių riešų.

- Ryškios spalvos: Ryškios spalvos, pritraukiančios daugumos merginų dėmesį, ryškios ir gražios spalvos suteiks jums gerą nuotaiką, privers mėgautis dienos darbais ir mokytis su visa energija.

- Daugkartinio naudojimo megztinio juosta: Ši minkšta rankšluosčio riešo megztinio juosta yra pagaminta iš aukštos kokybės koralų vilnos, kuri yra ne tik labai sugerianti, bet ir gali greitai išdžiūti po skalbimo, o tai patogu kitam naudojimui. Nesijaudinkite, jis yra patvaresnis, nei manote!

- Plačiai naudojamas: Šios riešo SPA prausimosi juostos gali būti naudojamos daugeliu kasdienių progų, pavyzdžiui, prausiantis veidą, darant makiažą, atliekant namų ruošos darbus, užsiimant joga, sportuojant ir dar daugiau, sugers vandenį ir prakaitą, gali suteikti gaivų jausmą.

Specifikacijos:

Medžiaga: flanelė

Spalva: kaip parodyta

Plaukų juostos dydis: 20 * 5.5cm

Apyrankės dydis: 11 * 5cm

Kiekis: 1 komplektas (1*plaukų juosta+2*apyrankė)

Komplekte yra:

1 komplektas (1*plaukų juosta+2*apyrankė)

Nata:

- Produkto spalva yra kaklaraiščio gradiento spalva, gamybos partija skiriasi, kiekvieno produkto spalva bus šiek tiek kitokia

- Dėl daugelio veiksnių, tokių kaip ekrano ryškumas ir šviesos ryškumas, įtakos, tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio, rodomo svetainėje.

- Leiskite duomenims šiek tiek nukrypti nuo rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai