Masažo kėdė Viso kūno 8d nulinės gravitacijos prabanga Leathe Electric 3D SPA Shiatsu Minkymas viso kūno oro pagalvės kūno skenavimo pado kėdė

€950.03 €3 166.78

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Warranty - three year
  • Color - WHITE/black
  • Brand Name - HEALTHFOREVER
  • Rated operating time - 15-20-25-30mins
  • Features - ero gravity and music Bluetooth functions to relax
  • Name - Deluxe Zero-gravty Massage Chair YJ-5824
  • Origin - Mainland China
  • Massage Area - full body
  • Rated Power - 90W
  • Model Number - YJ-5827
  • shipping - some countries free shipping
  • Rated Voltage - AC100-120V. or 220-240V; 50Hz./60Hz
  • Incline Range - 95-175 degree

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

PASTABOS:

Klausimas: O kaip dėl sugadinto siuntimo?

A: Prieš pasirašydami važtaraštį, būtinai patikrinkite prekių paketą ir prekes, jei jis sugedo dėl transportavimo, negaukite prekių ir padarykite keletą sugedusių nuotraukų, tada pirmiausia susisiekite su mumis, aptarsime su mūsų ekspeditoriumi.

1. Kai kurių šalių siuntimo išlaidos yra nemokamos, tačiau paprašykite pirkėjo pateikti muito mokesčio ID, kai kurių šalių frachtas neįskaičiuotas į importo mokestį;

2. Jei pirkėjas pasirenka siuntimą pardavėjo pristatymo būdu, mes išsiųsime prekes jūra arba oru į kai kurias šalis (nuo durų iki durų arba nuo durų iki uosto);

3. Jei turite daugiau klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis tiesiogiai. Ačiū.

Modelis Parodos Deluxe Zero-gravty masažo kėdė Viso kūno masažo kėdė sofa YJ-5827

Produkto parametras

Produkto aprašymas

Kėdė suprojektuota iš kvėpavimo lempos ant abiejų porankio pusė.

Sukurtas su oro pagalvių masažu ant galvos ir šono pečių ir rankų;

Nugaros pagalvėlė ir veršelis turi šildymo funkciją; lSukurtas su oro pagalvių masažu ant šlaunų, blauzdų ir kojos, riedėjimo masažas ant klubo ir pado;

Yra shitasu, oro pagalvės, minkymas, valcavimas, šiluma ir muzika (mėlynas dantis) ir nulinės gravitacijos funkcijos, leidžia mėgautis viso kūno atsipalaidavęs masažas;

Suprojektuotas su nulinės gravitacijos principu, gali siekti 175'C;

Viso kūno masažo stiprumą galima reguliuoti keliais lygiais;

Aprūpinkite judančiais ratais, kad galėtumėte lengvai judėti masažo kėdė bet kurioje vietoje;

Kojų atramos ir atlošo kampą galima reguliuoti nuotolinio valdymo pultu; lLuxury dizainas, didelių dangtelių dizainas, prabangus pėdų įvyniojimo dizainas.

Dėžutės dydis: 110 * 74 * 107cm

PCS / CTN: 1vnt

N / W-G / W: 53kg-68kg

1x20'GP:30vnt; 1x40'GP:60vnt; 1x40'HQ: 60vnt.

Techninis parametras:

Nominali įtampa: AC100-120V.arba 220-240V; 50Hz./60Hz;

Nominali galia: 90W.

Nominalus veikimo laikas: 15-20-25-30min.

Nuolydžio diapazonas: 95-175 laipsniai. Įmonės informacija:

Duk

Klausimas: O kaip dėl sugadinto siuntimo?

A: Prieš pasirašydami važtaraštį, būtinai patikrinkite prekių paketą ir prekes, jei jis sugedo dėl transportavimo, negaukite prekių ir padarykite keletą sugedusių nuotraukų, tada pirmiausia susisiekite su mumis, aptarsime su mūsų ekspeditoriumi.

Klausimas: O kaip su garantija?

A: Mūsų prekėms suteikiama 3 metų garantija, jei turite kokių nors kokybės klausimų, pažadame 3 metų garantiją (tiekite santykines atsargines dalis nemokamai).

Klausimas: O kaip su sertifciate?

A: Mes turime CE, ROHS, FCC sertifikatus ir FDA daugeliui prekių, taip pat turime UL, KC sertifikatą atsarginėms dalims, tokioms kaip maitinimo laidas, PCB, varikliai ir kt.

Klausimas: O kaip dėl grąžinimo politikos?

A: Kadangi mes gabename prekes iš Kinijos į pirkėjo vietą, mes nepriimame grąžinimo politikos. Jei yra kokių nors prekių kokybės problemų, mes padėsime pirkėjui suremontuoti ir pakeisti atitinkamas atsargines dalis. Pametus pakuotę, mes galime priimti grąžinimą pirkėjui.

Klausimas: Apie muitą arba importo mokestį:

A: Mes nesame atsakingi už kai kurių šalių muitus ar importo mokesčius, kurias šalis galite patikrinti ir pirmiausia paklausti mūsų.

K: Aš esu perpardavėjas, norėčiau nusipirkti daug jūsų prekės vienetų, kokia yra didmeninė kaina?

A: Sveiki, ačiū už užklausą, jei norite įsigyti didelius kiekius, atsiųskite mums el. laišką arba atsiųskite mums savo žinutę per "Vestuviuplanuotojos.lt", mes jums pasiūlysime geriausią pasiūlymą, ačiū. Mano draugas.:-)

Atminkite, kad įsigytuose produktuose gali būti spalvų klaidų ir funkcijų atnaujinimų. Nurodykite faktinius produktus. Ačiū.

Apie mūsų taisykles:

1. Gavę prekes palikite TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ su nuotraukomis, jei esate panašus į mūsų prekes, mes jums padovanosime didelius kuponus ar dovaną kitam užsakymui.

2.Pirmiausia susisiekite su mumis, jei nesate patenkinti mūsų prekėmis, nesiginčykite, mes pažadame padėti jums išspręsti visus klausimus.

3.Į visus pranešimus ar el. laiškus bus atsakyta per 1-2 darbo dienas. Jei negavote mūsų atsakymo. Pls maloniai iš naujo išsiuntė jūsų el. laišką ir mes jums atsakysime kuo greičiau.

4. Mes ieškome agentų ir platintojų visame pasaulyje. Išskirtiniams agentams mes turime absoliučią palaikymo politiką, norite sužinoti išsamią informaciją, susisiekite su mumis:

Visi atsiliepimai

Susiję produktai