Purvo sklendės Nėra gręžimo Purvasaugiai Purvasaugiai Su aparatūros rinkiniais 4vnt Lankstūs purvasaugiai Nešvarūs sparnai Nėra gręžimo Purvasaugiai Purvasaugiai

€12.92 €25.84

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Item Type - Mudguards

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Apsaugokite savo transporto priemonę nuo nešvarumų ir šiukšlių naudodami šias tvirtas ir patvarias purvo sklendžių apsaugas.Pasiekite geriausią montavimo efektą ir estetiką priverždami varžtus, kad tvirtai pritvirtintumėte. Sutaupykite laiko ir pinigų valymui ir dažymui, tuo pačiu prailgindami savo transporto priemonės tarnavimo laiką.

Produkto medžiaga: ABS

Gaminio svoris: 400 gramų

Gaminio dydis: 25 * 18CM (ilgis * plotis)

Sąrašas:

Purvo sklendės x 4

Priedai x 17

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.ABS medžiaga: Pagaminti iš tvirtos ir patvarios ABS medžiagos, šie purvo atvartai yra lankstūs ir atsparūs įtrūkimams, apsaugantys jūsų transporto priemonę nuo purvo, sniego, druskos, uolų ir kitų elementų.

2. Pjaustymo stalo dizainas: Mūsų purvo atvartai yra sukurti taip, kad puikiai atitiktų automobilio kėbulą ir gali būti lengvai supjaustyti, kad būtų pasiektas geriausias montavimo efektas ir estetika.

3. Greitas ir paprastas pataisymas: atsisakykite gręžimo ir sudėtingų įrankių.Greitai ir lengvai sumontuokite purvo atvartus, suderindami juos su automobilio padėtimi. Tvirtai priveržkite varžtus, kad pritvirtintumėte saugiai ir be rūpesčių.

4. Transporto priemonės kėbulo apsauga: sutaupykite valymo ir dažymo metu ir apsaugokite savo automobilį nuo purvo, purvo, uolų ir vandens naudodami mūsų patvarius purvo atvartus. Lengvai montuojamas ir sumažinantis taršą bei žalą, užtikrinantis ekonomišką ir efektyvią jūsų transporto priemonės apsaugą.

5.Revoliucinis našumo stiprintuvas: atskleiskite tikrąjį savo transporto priemonės potencialą naudodami mūsų purvo sklendes. Stebėkite pagerėjusias aerodinamines savybes, mažesnes degalų sąnaudas ir sumažintą triukšmą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai