Simuliacinis vabzdžių modelis Ornamentas Realistinė vabzdžių figūra Siaubas Helovinas Rekvizitai Vaikams Lavinamasis žaislas

€4.18 €9.29

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Recommend Age - 14+y
  • Origin - Mainland China
  • Model Number - Simulation Insect Model
  • Theme - Animals & Nature

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1. Pagaminta iš aukštos kokybės PVC medžiagos, minkšta ir be aštrių briaunų

2. Suteikite savo vaikams geresnį būdą sužinoti apie klaidas. Jie puikiai tinka kaip mokymo modeliai, todėl sužadinkite savo mažųjų susidomėjimą klaidų pasauliu dabar.

3. Šie tikroviški žaislai yra išskirtiniai ir puikaus meistriškumo, puikiai tinka kaip unikali dovana draugams, vaikams ir žmonėms, kurie domisi klaidomis.

4. Jie gali būti naudojami kaip maži akį traukiantys objektai lentynose, staluose, vitrinose ir naudojami kuriant gražias mažas scenas.

Specifikacijos:

Pavadinimas: 12 vabzdžių figūrų pavyzdžių mokslui ir švietimui

Medžiaga: PVC

Dydis: kaip parodyta

Pakuočių sąrašas:

12* Netikros klaidos

Pastabos:

1. Dėl rankinio matavimo gaminio matmenyse gali būti nedidelių klaidų.

2. Dėl apšvietimo fotografijos gali būti produkto spalvos chromatinė aberacija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Super vertės rinkinys: Gausite didelį vertės paketą, kurį sudaro 12 vienetų netikrų klaidų rinkinio, įskaitant imituotus vorus, boružes, laumžirgius, skorpionus, beždžionių vabalus, mantijas, drugelius, žiogus, šimtakojus ir kt.

2. PVC medžiaga: Šios netikros klaidos yra pagamintos iš aukštos kokybės PVC medžiagos, minkštos ir be aštrių briaunų. Kiekvienas mažytis turi tikroviškai atrodančią ir ryškią spalvą, kuri gali sužadinti vaikų susidomėjimą vabzdžių pasauliu.

3.Susidomėjimo įkvėpimas: netikros klaidos gali įkvėpti išradingą žaidimą ir smalsumą! Šis rinkinys yra puikus įvadas į entomologiją, gamtos pasaulį ir meilę mokymuisi.

4.Daugkartinis naudojimas: puikiai tinka teminiams vakarėliams, gėrybių maišelių užpildams, klasės žaidimų apdovanojimams, kalėdinių kojinių įdarams, pinata užpildams, velykiniams kiaušiniams, lobių dėžutės prizams. Be to, jie puikiai tinka kaip vonios baseino žaislai.

5.Kambario dekoravimas: Puikūs žaislai, su kuriais galima žaisti, taip pat puikiai atrodo kaip vaikų kambario dekoravimas. Juos verta rinkti, dekoruoti vaikų knygų spintas, stalus, spinteles ir kt.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai