1PC kelioniniam nuotėkiui atspari elastinga rankovė Daugkartinio naudojimo tualeto reikmenų dangteliai apsaugo nuo skysčio nutekėjimo Šampūno buteliukai Kosmetikos nepralaidžios rankovės

€1.88

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - KuZHEN
  • Item Type - Makeup Tool Kit
  • Material - Silk
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1. Sandari rankovė pagaminta iš silikoninės medžiagos, pasižyminčios geru elastingumu ir ilgaamžiškumu, palaikančia įvairius jūsų naudojimo būdus.

2. Kelionių nutekėjimo užraktai: nepralaidžios rankovės saugo jūsų makiažo krepšį nuo netvarkos, neleidžia skysčiams nutekėti į jūsų krepšį ir drabužius, talpina daugumą bagažo kelioninių konteinerių.

3. Užtikrinkite apsaugą: Kelioninių konteinerių rankovės neleidžia tualeto reikmenims nutekėti dėl oro slėgio pokyčių, apsaugo jūsų bagažo turinį ir nešiojamus daiktus, elastingus, daugkartinio naudojimo ir ilgalaikius.

4. Universalus dydis: Tualeto reikmenų sandaros dangteliai tinka daugumai pilno dydžio ir kelioninio dydžio tualeto reikmenų, tinka šampūno buteliukams, kondicionieriui, plaukų lakui, kosmetikai ir kt., Todėl tualeto reikmenų krepšyje nebebus lipnaus skysčio.

5. Platus pritaikymas: Tualeto reikmenų odos taip pat yra būtinas kelionių aksesuaras moterims, leidžiantis gerai nuotaikai kelyje, tinkamas kelionėms ir kasdieniam gyvenimui.

Specifikacijos:

100% visiškai nauja kokybė

Elemento pavadinimas: Elastinės rankovės

Medžiaga: silikonas

Spalva:Kaip parodyta

paveikslėlyje Dydis: 3.9CM / 1.53 colių * 7.5CM / 2.95 colio

Komplektą sudaro:

1PCS elastinės rankovės

Nata:

1.Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Prašau atleisti 1 cm / 0,39 "-3 cm / 1,18" matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai