Deimanto vainiko forma Nagų dailė Manikiūras Teptukas Dažymas Rašiklis Organizatorius Laikymo stovas Ekrano laikiklis Tinka gimtadienio atostogoms

€1.02 €2.03

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Weight - 20g
  • Origin - Mainland China
  • Item Type - Showing Shelf
  • Model Number - Manicure Brush Pen Holder
  • Number of Pieces - One Unit
  • Size - 4.3x1.7cm

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Savybės: Šis rašiklio laikiklis demonstruoja unikalų dizainą su įterptais deimantais, suteikdamas jūsų nagų dailės įrankiams prabangos.

Pagamintas iš aukštos kokybės lydinio medžiagos, šis patvarus rašiklio laikiklis užtikrina ilgalaikį naudojimą be deformacijų ar pažeidimų. Tai užtikrina patogų įvairių nagų įrankių organizavimą ir saugojimą.

Šis rašiklio laikiklis, tinkantis nagų salonams, grožio studijoms ir asmeniniam naudojimui, suteikia jūsų darbo vietai profesionalumo ir puošnumo.

Laikykite savo namų manikiūro vietą tvarkingą ir stilingą naudodami šį praktišką rašiklio laikiklį. Jis tarnauja kaip funkcinis saugojimo sprendimas ir dekoratyvinis kūrinys.

Šis rašiklio laikiklis, puoštas subtiliais deimantais, yra puikus pasirinkimas gimtadieniams, šventėms ir ypatingoms progoms. Nustebinkite savo artimuosius šiuo stilingu aksesuaru, kuris pagerina jų nagų priežiūros rutiną.

Specifikacijos: Medžiaga: lydinio dydis: maždaug 4.3x1.7cm / 1.69x0.66inch spalva: auksas / sidabras Pastaba: (1).Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate. (2).Dėl skirtingų monitorių skirtumo vaizdas gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū už supratingumą. Komplektą sudaro: 1x manikiūro šepetėlio rašiklio laikiklis

Visi atsiliepimai

Susiję produktai