Raktų pakabuko švaistiklių rinkinys 1/4 colio šešiakampės rankenos atsuktuvas Bitų laikiklio įvorės švaistiklis Patvarus ilgas tarnavimo laikas

€8.20 €10.51

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - FGHGF
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atsiliepimai 1.As jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų plėtrai, nuoširdžiai kviečiame palikti mums teigiamus atsiliepimus, jei esate patenkinti mūsų produktu ir paslauga.Atminkite, kad suteikite mums penkias žvaigždutes, kaip mūsų atlygį! 2. Jei nesate patenkinti elementais, susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes galime suteikti jums geriausią sprendimą, mes pasirūpinsime jūsų pasitenkinimu

Kieto plieno laikiklis, patvari, patvari konstrukcija, ilgas tarnavimo laikas.

Išplėskite visų rūšių atsuktuvų antgalius. Atsuktuvų antgaliai konvertuojami į universalią 1/4 colio (apie 0,6 cm) greitą šešiakampę rankeną ir 1/4 colio (apie 0,6 cm) šešiakampę įvorę, kuri tinka daugumai elektrinių atsuktuvų, rankinių atsuktuvų ir grąžtų.

Mažas ir nešiojamas, lengvai nešiojamas. Tinka gręžtuvų, atsuktuvų ir partijų galvučių perkėlimui.

Chromuotas grąžto spaustuko paviršius padidina atsparumą rūdims. Jis gali būti naudojamas įvairiems vairuotojams, todėl šis plėtinys yra labai patogus ir lankstus.

Bitų prailginimo rėmas pagamintas iš aukštos kokybės plieno, o sunki konstrukcija užtikrina maksimalų efektyvumą.

Aprašyti

Pavadinimas: Keychain Connecting Rod Set

Medžiaga: plienas

Spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

1 x Raktų pakabuko švaistiklio komplektas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai