skirta PS5 Edge valdiklio galinių plokščių rinkiniui Auksas / juodas pakaitinis metalinis irklai nuimamas irklų rinkinys 4vnt metaliniai galiniai irklai

€8.54 €17.09

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - viugreum
  • Accessories Type - Antenna
  • Compatible Brand/Model - STEAM
  • Model Number - 4pcs For PS5 Edge Controller
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Metalinis galinio mygtuko irklas, skirtas "Edge Elite" rankenai, leidžia greičiau perjungti įgūdžius žaidime, pagerinant reakcijos greitį ir veikimo jautrumą.

1. Lengvas montavimas: Jame yra visi reikalingi įrankiai ir priedai, tiesiog atlikite vadove nurodytus veiksmus, kad lengvai nuimtumėte ir sumontuotumėte rankenos galinį dangtelį, nelituodami ir nekeisdami originalios grandinės.

2. Patogus ir patvarus: pagamintas iš puikių metalinių medžiagų, kurios yra preciziškai apdorotos ir poliruotos, lygios liesti ir nėra lengvai dėvimos ar išblukusios. Irklų ilgis ir kreivumas taip pat yra ergonomiškai suprojektuoti taip, kad tilptų skirtingo dydžio delnai, sumažinant nuovargį ir diskomfortą.

3. 2 spalvos, iš kurių galima rinktis: Siūlome rinktis iš įvairių spalvų ir galite suderinti savo Edge Elite rankeną pagal savo pageidavimus ir stilius, kad sukurtumėte išskirtinę žaidimų įrangą.

specifikacija:

Medžiaga: metalas

Suderinamas su: Kraštui

Pakuočių sąrašas:

4vnt.*Galiniai irklai

Visi atsiliepimai

Susiję produktai