Šuns letena Spausdinti neoninį ženklą - pritemdytos rožinės spalvos led neoniniai ženklai sienų dekorui Neoniniai žibintai miegamojo vaikų kambariui, gimtadienio dovanos

€11.28 €50.10

(2 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Color Temperature - <2700K
  • Voltage - 110-240V
  • Certification - ce
  • Item Type - Neon Bulbs

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mes buvome įsipareigoję kurti ir atnaujinti neoninius žibintus, naudodami aukštos kokybės medžiagas ir brandžias novatoriškas technologijas.

Mūsų tikslas yra suteikti skirtingas neonines spalvas kiekvienai šeimai ir kambariui, apšviesti jūsų gyvenimą ir papuošti jūsų pasaulį!

Pasergėti:

1. Įsitikinkite, kad USB prievadas arba adapteris yra su išvestimi: 5V / 2A. Nesuderinama įtampa / srovės išėjimas gali sukelti LED šviesos mirgėjimą ir gaminio sugadinimą.

2. Nenaudokite šlapiomis ar drėgnomis sąlygomis, kad išvengtumėte gaminio pažeidimo ar elektros nuotėkio.

3. Prieš pakabindami LED ženklus, įsitikinkite, kad kabliukai ar varžtai yra tvirtai pritvirtinti. Neoninė šviesa turi tam tikrą svorį. Jei sąlygos leidžia, bus saugiau naudoti varžtus.

4. Matuojant rankiniu būdu, spalva ir dydis gali būti ne visiškai tokie, kaip parodyta paveikslėlyje, žiūrėkite faktinį gautą produktą.

Visi atsiliepimai

2023-10-02

/

Pirkėjas

came with hooks and hanging chain too. very good and bright.


2023-12-16

/

Pirkėjas

VERY NICE! Beautifull and dimmable neon sign board. Bought it as a gift for a pet Groomer and it suited my expectations very well! I ordered another 2 from this sneller as a gift to my children for in their rooms.


Susiję produktai