Mikropluošto golfo rankšluostis Juokingi vyriški golfo rankšluosčiai su karabinu Juodi golfo valymo skudurai Sugeriantys ir nešiojami golfo priedai

€8.11 €13.51

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - 100% Polyester
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Golfo rankšluosčiai vyrams, pagaminti iš minkštos ir sugeriančios mikropluošto medžiagos, specialiai sukurti golfui. Naudokite jį bet kada ir bet kur, kad nuvalytumėte prakaitą nuo kaktos, kaklo, rankų ir kt. Puikiai tinka kiekvienam golfo žaidėjui, kuriam žaidimo metu reikia išlaikyti sausą ir švarų.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Golf Bag Towel

Produkto dydis: apie 46x38cm / 18.11x14.96 colių

Svoris: apie 85g

Pakuočių sąrašas:

1 x Golfo krepšio rankšluostis

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Pagerinkite savo golfo patirtį: Pagamintas iš vaflinio pledo audinio, šis mikropluošto golfo rankšluostis efektyviai valo golfo lazdas ir kamuoliukus, pagerindamas jūsų žaidimo efektyvumą ir tikslumą.Jis taip pat yra minkštas ir sugeriantis, todėl švelnus jūsų rankoms ir įrangai.

2. Patogus ir kvėpuojantis: Naudojant aukštos kokybės mikropluošto medžiagą, golfo kamuoliuko rankšluostis yra ne tik lengvas ir kvėpuojantis, bet ir greitai sugeria kūno prakaitą, išlaikydamas odą sausą ir patogią.

3. Skirtingos tekstūros: Su 1 puse lazdoms nuvalyti ir kita puse kamuoliukui nušluostyti, mūsų mikropluošto golfo rankšluostis yra universalus ir efektyvus priedas, specialiai sukurtas golfui.

4. Nešiojamas "Wipe Hero": Šis mikropluošto golfo rankšluostis lengvai pritvirtinamas prie jūsų golfo krepšio ar diržo su pridedamu karabinu, todėl galite jį naudoti bet kada ir bet kur. Jis taip pat yra nešiojamas ir lengvas, todėl jį lengva nešiotis ir laikyti.

5.Taikymo sritis: Idealiai tinka golfui, sporto salei, jogai ir kt., Šis mikropluošto sportinis rankšluostis efektyviai pašalina prakaitą nuo veido, kaklo ir rankų, užtikrindamas neslystantį sukibimą ir geresnį našumą bet kokios fizinės veiklos metu.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai