5Piece NPT vamzdžių čiaupų rinkinys,1/8In,1/4In,3/8In,1/2In ir 3/4In NPT čiaupas santechnikų mechanikai ir "pasidaryk pats" siūlų pjovimo sidabras

€27.76 €36.05

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Tap & Die Set
  • Brand Name - FGHGF
  • DIY Supplies - ELECTRICAL
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Anglinio plieno vamzdžių čiaupai yra skirti valyti ir (arba) persriegti pažeistus ar užblokuotus vamzdžių sriegius, todėl jie yra puikus pasirinkimas bet kokiems santechnikos ar vamzdžių remonto darbams.

Pjovimo dešinėje pusėje įrankis turi pjovimo pagal laikrodžio rodyklę funkciją, todėl jį lengva naudoti ir jis yra efektyvus.

NPT vamzdžių čiaupai yra įvairių dydžių, įskaitant 1/8In-27 NPT, 1/4In-18 NPT, 3/8In-18 NPT, 1/2In-14 NPT, 3/4In-14NPT, todėl galite rasti tobulą dydį savo projektui.

Apvalus čiaupų kotas ir kvadratinis galas kartu su tiesiais fleitos įrankiais leidžia drožlėms kauptis fleitose, kai jos pjaunamos, todėl jos puikiai tinka daugumai negilių pjūvių. Nepadengti įrankiai turi tik pagrindinę medžiagą ir jiems nereikia jokio papildomo apdorojimo ar dangos, todėl juos galima plačiai naudoti.

Dėžutės spalva ir stilius yra atsitiktiniai, o žymėjimas nepriimamas.

Spalva: Sidabras

Medžiaga: metalas

Pakuotės turinys:

1Nustatykite * 3/4 NPT bakstelėjimą

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai