Skraidantis diskų paleidimo įrenginys Žaislinė antis Skraidanti lėkštė Mokymosi žaislai Žingsnis po žingsnio skraidančios lėkštės paleidimo žaislų rinkinys Lauko žaislai berniukams mergaitėms

€12.36 €19.03

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų disko šaudyklės žaislas yra būtinas! Dėl didelio kietumo galite lengvai sugauti jį tinklu. Tai pagerins jūsų vaiko motorinius įgūdžius smagiai leidžiant laiką kieme ar parke. Puikiai tinka Kalėdoms, gimtadieniui ar Velykoms.

Produkto dydis: 21.5 * 12 * 10CM

Pakuotės dydis: 15 * 24 * 11.5CM

Medžiaga: ABS

Sąrašas:

Anties pagrindas*1+ atsitiktinės spalvos skraidanti lėkštė*8+1 žvejybos tinklas + 1 maskuotė

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengva žaisti: mėgaukitės daugiau pramogų su šia lengvai žaidžiama skraidančių žaislų diskų šaudykle.Tiesiog paspauskite pedalą ir stebėkite, kaip skraidanti lėkštė pasirodo ore. Sugaukite jį tinklu arba meskite iššūkį savo draugams, kad sužinotumėte, kas gali jį paleisti aukščiausiai.

2. Aukštos klasės medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos ir išskirtinio patvarumo, mūsų skraidančių žaislų diskų šaudyklės pralenks visas kitas. Skriskite juos iki 20 pėdų lengvai, kad galėtumėte valandų valandas be perstojo pramogauti su savo artimaisiais.

3.Tėvų ir vaikų sąveika: Su šiais skraidančiais žaislais disko šaudyklės jūsų vaikai gali smagiau mėgautis viduje ir lauke. Pagerinti jų kognityvinius ir motorinius įgūdžius, stiprinant tėvų ir vaikų ryšius, kad žaidimo laikas taptų interaktyvesnis ir stimuliuojantis.

4. Pakelkite pramogas lauke: pakelkite savo pramogas lauke į naujas aukštumas naudodami skraidančių žaislų diskų šaudykles.Pridėkite naują jaudulio lygį reguliuodami sunkumus keičiant kampą ir atstumą.

5.Palanki dovana: pradėkite džiugius prisiminimus su mūsų skraidančių žaislų diskų šaudyklėmis: puiki dovana berniukams ir mergaitėms ypatingomis progomis, tokiomis kaip Kalėdos, Velykos ir gimtadieniai. Paleiskite spalvingus diskus į orą ir pasimėgaukite šeima bei draugais.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai