Krepšio priedai Kabliukai Puodelio laikiklio jungtis Kabliukai Priedai Organizatorius Lentynos Universalus krepšio įdėklas Kablio laikiklis Žavesio priedas

€4.30 €8.59

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Bag Charm Hooks yra puikus priedas paplūdimiui. Karštą vasarą galite laikyti viską, ko jums reikia, pavyzdžiui, akinius nuo saulės, kremą nuo saulės, rankšluosčius ir kt. Šie kabliukai yra pagaminti iš patvarios medžiagos, kurią sunku sulaužyti. Jie turi tvirtą sagtį, kurią galima pritvirtinti prie bet kokio krepšio ar kuprinės. Krepšio žavesio kabliukai yra ne tik praktiški, bet ir stilingi bei smagūs.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Bag Hooks

Svoris: apie 10g

Dydis: apie 10 * 4 * 1,6 cm / 3,9 * 1,6 * 0,6 colio

Pakuočių sąrašas:

Krepšio kablys * 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Ilgalaikis patvarumas: Mūsų krepšių kabliukai yra pagaminti iš aukštos kokybės TPU, kuris pasižymi stipriu tvirtumu ir yra sunkiai sulaužomas.Jie yra kieti ir stori, todėl galite juos naudoti ilgą laiką, nesijaudindami dėl žalos.

2. Lengva nešiotis: Šiuos krepšio kabliukus galite naudoti bet kokio dydžio rankinei. Jie turi patvarią sagtį, kuri gali saugiai pritvirtinti pakuotę, ir unikalų dizainą, kuris puikiai tinka bet kuriam kraštui. Šie krepšio kabliukai yra geriausi krepšio priedai, skirti laikyti rankinį krepšį nuo nešvarumų ir vagysčių.

3.Paprasti taikymo būdai: Šie maišelių kabliukai yra lengvai naudojami ir būtinos krepšių dekoracijos. Karštą vasarą galite laikyti viską, ko jums reikia, tiesiog įkišdami spaustuką į skylę. Šie krepšių kabliukai leidžia su savimi nešiotis bet kokius smulkius daiktus, tokius kaip ausinės, lūpų dažai ar audiniai. Jie daro jūsų krepšius erdvesnius ir gražesnius. Šie krepšių kabliukai yra puikūs jūsų krepšių kompanionai.

4.Venkite pamesti savo daiktą: Šie kabliukai gali būti dėvimi kaip karoliai ir naudojami akiniams nuo saulės, automobilio raktams, galvos apdangalui, apyrankei ir kt. laikyti. Jie taip pat yra raktų pakabuko krepšio žavesys, kuris apsaugo jūsų daiktus nuo vibracijos ir kritimo, sustiprindamas jūsų stilių ir komfortą.

5. Platus pritaikymas: Nesvarbu, kur einate, šis krepšys padės jums laikyti ir pasiekti mažus būtiniausius daiktus. Jo žavesio kabliukai leidžia saugiai užkabinti ant bet kurio kabliuko ar rankenos. Tai tinka paplūdimiui, vakarėliams, renginiams ar bet kokiai progai, kai norite su savimi atsinešti smulkių daiktų.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai