8 paketas PS4 valdikliui Sieninis ausinių stovas Ausinių laikiklis Kabliuko stovas žaidimų valdikliui, kabeliams, žaidimų pultui

€18.53 €23.17

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - SODIAL
  • Compatible Brand/Model - None
  • Accessories Type - Dust Net

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

NAUJAUSIAS DIZAINAS: Specialiai sukurtas PS4 valdikliui, "Nintendo", daugumai žaidimų konsolės valdiklių, suteikia geriausią saugojimo vietą jūsų žaidimų pultui, sukurkite savo žaidimo erdvę ir atmosferą.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS: ABS plastikas, netoksiškas ir nekenksmingas, su super klijais, gali atlaikyti iki 1.5 kg / 3.3 svaro svorį. Aukštos kokybės išvaizda ir jūsų valdiklis puikiai tinka.

KELI NAUDOJIMO BŪDAI: Tinka žaidimų valdikliams, ausinėms, fotoaparatams, skėčiams, kuprinėms, duomenų kabeliams ir kt. Patikrinkite pakabinamų daiktų dydį, kad įsitikintumėte, jog mūsų laikikliai yra suderinami.

PLAČIAI NAUDOJAMAS: Beveik galima montuoti bet kur - virtuvėje, vonios kambaryje, miegamajame ir kt. Galima naudoti medžio masyvo sieną, lygias plyteles, stiklą, taupant ir dekoruojant erdvę jums.

Diegimo veiksmai:

1. Nuvalykite švarią sieną

2. Nuimkite apsauginę klijų

plėvelę 3. Išskirkite klijų

orą dydis:4 x 5,5 x 6CM

Medžiaga: plastikas

spalva: juoda

Pakuote sudaro:

8 * Rankenos laikiklis

12 * klijai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai