Y1UB įbrėžimams atsparus išmanusis laikrodis "Anti Dust Cover" vandeniui atsparus dėklas Smūgiams atsparus korpuso rankovės rėmas, tinkamas "WatchS3

€1.09 €1.73

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Screen
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - Deek-Robot

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Apsaugokite laikrodį naudodami šį aukštos kokybės ir patvarų kompiuterio dėklą. Jis skirtas apsaugoti jūsų išmanųjį laikrodį nuo įbrėžimų, šiukšlių ir smūgių, užtikrinant jo ilgaamžiškumą.

Tikslios skylių išpjovos yra lengvai pasiekiamos visiems mygtukams ir jutikliams, o jos lengvumas ir dangtelis neprideda svorio ar tūrio.

Sukurtas tiek vyrams, tiek moterims, šis stilingas ir apsauginis dėklas sustiprina jūsų rankinio laikrodžio eleganciją. Ryškūs mygtukų akcentai suteikia žavesio, akimirksniu padarydami jūsų laikrodį žavingesnį ir išskirtinesnį.

Šis kompiuterio dėklas, idealiai tinkantis kasdieniam dėvėjimui ir įvairiai veiklai, užtikrina patikimą laikrodžio apsaugą. Nesvarbu, ar sportuojate, dalyvaujate susitikimuose ar tiesiog einate į savo dieną, jūsų laikrodis bus saugus.

Pagerina jūsų šį madingą ir funkcionalų kompiuterio dėklą jūsų laikrodžiui.Dėl tvirtų konstrukcijų, lengvo montavimo ir ryškių spalvų jis yra būtinas aksesuaras visiems, norintiems pademonstruoti savo asmenybę per savo išmanųjį laikrodį.

Specifikacijos:

Medžiaga: kompiuteris

Dydis: maždaug 49.3 mm

Spalva: juoda skaidri mėlyna / pušies adata žalia / balta / rožinė

"WatchS3

" Komplektą sudaro:

1vnt apsauginis dangtelis

Nata:

(1).Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

(2).Dėl skirtingų monitorių skirtumo vaizdas gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Ačiū už supratingumą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai