Nauja kaladės dėžutė 5 1 PU kortų kaladės dėžutėje su kauliukų dėklu ir 4 kortų kaladės dėklai Stiprus magnetas Kortų kaladės dėklas Talpina 400 kortų

€33.08 €67.52

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Plastic
  • Brand Name - willstar
  • Style - Modern Style
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[5 in 1 Card Organizer] Ši kortelių dėžutė yra 4 mažų kortelių dėžučių, kauliukų dėklo ir dangčio / kilimėlio sistema. Kiekvieno mažo kortų dėklo matmenys yra maždaug 8,1x8,1x10,4cm, o kauliukų dėklo matmenys – 4x8,1x10,4cm.Tinka daugumai kortų žaidimų ar stalo žaidimų. Apsaugokite ir sutvarkykite savo žaidimo rekvizitus.

[Turi 400 kortų] Šis kortų organizatorių rinkinys yra pakankamai didelis, kad jame tilptų keturios kortų kaladės ir keletas kauliukų. Kiekviename atskirame kortelių dėžučių rinkinyje gali lengvai tilpti 100 kortelių. Puikus kompanionas atsinešti kelias kortų kalades, taip pat kauliukus ir žetonus į bet kurį kortų žaidimo vakarą.

[Patvari PU medžiaga] Kortų dėklo vidus išklotas minkštu itin smulkiu aksomu, kad būtų išvengta susidėvėjimo ir įbrėžimų, o vandeniui atspari PU išorė gerai apsaugo kortas, netgi veikia kaip žaidimo kilimėlis, užtikrinantis patvarumą.

[Magnetinis antspaudas] Magnetinis siurbimas laiko kortelių dėžutę vietoje ir jos sunku išimti, o mažą vidinę kortelių dėžę galima lengvai išardyti arba surinkti. Galite atlenkti dangtį ir nuimti denio dėžutę, kad galėtumėte naudoti kaip mini žaidimų kilimėlį.

[Tinka visų rūšių kortelėms laikyti] Ši organizatoriaus dėžutė tinka laikyti visų rūšių korteles, kolekcines korteles, žaidimų korteles, beisbolo korteles, krepšinio korteles, dainininkų korteles, vaikų studijų korteles ir kt. Dėl nešiojamo dizaino jūsų kortelių surinkimas ir saugojimas tampa patogesnis.

Specifikacijos

Produkto pavadinimas: Card Deck Box

Medžiaga: PU + vilna

Išorinis dydis: 36.2 x 9.7 x 11.4cm

Mažos kortelių dėžutės dydis: 8.1 x 8.1 x 10.4cm

Kauliukų dėžutės dydis: 4 x 8.1 x 10.4cm

Spalva: Juoda+Mėlyna

Pastabos:

1.Gali būti nedidelių skirtumų tarp paveikslėlio ir tikrosios prekės spalvos.Mes stengsimės parodyti jums tikslią spalvą.

2.Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl rankinio matavimo.

1 x Kortų kaladės dėžutė

Didelės talpos kaladės dėžutė, PU kortų kaladės dėžutė, stipraus magneto kortų kaladės dėklas, 5 1 kortų kaladės dėžutėje, kortų organizatorius

Visi atsiliepimai

Susiję produktai