Silikoninis nešiojimo dėklas Minkštas silikoninis anti-lost dėklas, skirtas Garmin Varia UT800 daugiafunkciniams pakaitiniams dangteliams Nešiojamas silikonas

€4.21 €8.42

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Screen
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - viugreum

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šiuo apsauginiu dangteliu apsaugokite savo įrenginį nuo vandens lašelių &įbrėžimų. Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos ir tikslaus pjovimo, nepaveikiant ekrano jautrumo. Puikiai tinka naudoti atšiaurioje aplinkoje ir puikiai tinka laikrodžiams. Idealiai tinka laikyti krepšiuose ir patogus nuotykiams lauke.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Silicone Case for Material: Silicone

Spalva: juoda, balta, raudona, vyno raudona, vidurnakčio mėlyna, pilka, oranžinė, žalia

Dydis: apie 97,8 * 36,6 * 32,3 mm / 9,78 * 3,66 * 3,23 cm / 3,85 * 1,44 * 1,27 colio

Pakuočių sąrašas:

1* Silikoninis dėklas fo

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Ideali apsauga: Sukurta taip, kad tiktų "Varia UT800", ši silikoninė mova užtikrina visišką apsaugą, išlaikydama vientisą prigludimą ir visišką pritaikymą.

2.Very Patvarus: Šis silikoninis dėklas pagamintas iš kruopščiai atrinktų aukštos kokybės medžiagų, pasižymintis dilimui atsparia ir ilgalaike apsauga, kuri nekenkia komfortui. Tai nėra lengvai deformuojama gamta, užtikrina tvirtą prigludimą ir idealią apsaugą nuo įbrėžimų ir smūgių.

3. Efektyvi apsauga nuo įbrėžimų: Silikoninis dėklas gali lengvai įkišti į įkrovimo prievadą ir neleisti patekti vandens lašeliams ir dulkėms, užtikrindamas visapusišką apsaugą ir efektyviai apsaugodamas nuo žalos. Jis taip pat turi puikią sukibimo ir kritimo apsaugą, kuri gali apsaugoti jus nuo įbrėžimų ir smūgių.

4. Pažangus pjovimas: Derinant kraštų įvyniojimo dizainą su aukštos kokybės silikonine medžiaga, šis dėklas užtikrina tvirtumą ir amortizaciją. Dėl gero elastingumo, prakaitui atsparių ir įbrėžimams savybių jis yra patvarus ir patikimas pasirinkimas jūsų.Tikslus pjovimo ir didelio tikslumo modelis užtikrina tvirtą prigludimą maksimaliai apsaugai.

5. Nešiojamas sprendimas: laikykite savo saugų ir lengvai nešiojamą su savimi bet kur su šiuo silikoniniu dėklu. Kompaktiškas dizainas leidžia lengvai transportuoti, todėl idealiai tinka kelionėms ar kasdieniam naudojimui.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai