60vnt Automobilių stogo įdėklų remonto komplektas Automobilių remonto kniedės Stogo dangaus remonto kniedės su kaiščiais Atsuktuvo juosta Measur Universalūs priedai

€4.17 €5.96

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • feature1 - Roof Liner Repair Kit
  • Item Type - Fastener & Clip

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

Bendras automobilio stogo remonto komplektas: automobilio stogo remonto mygtukai dažniausiai naudojami viršutinei automobilio salono daliai papuošti, kad būtų pritvirtintas automobilio dangus. Jie yra tvirtai priveržti, todėl jūsų automobilio salonas atrodo erdvesnis. Jie yra labai geras priedas prie automobilio stogo tvirtinimo.

Aukščiausios kokybės medžiaga: automobilio stogelio remonto mygtukas pagamintas iš tinklinio audinio, o paviršius padengtas specialia danga, apsaugančia nuo kniedžių rūdijimo. Galvaniniai varžtai ir galvaninis pagrindas daro sagtį stabilesnę.

Universalus dydis: automobilių stogo įdėklų remonto kniedės yra 2 cm skersmens ir tinka daugumai transporto priemonių, tokių kaip sunkvežimiai, automobiliai, sunkvežimiai, autobusai, nameliai ant ratų ir kt.

Lengvas montavimas: automobilio stogo headliner remonto komplekte yra visi montavimo įrankiai.Išmatuokite atstumą matuokliu, pritvirtinkite prie stogo varžtais, tada uždėkite varžtus kniedėmis, priveržkite ritę ir užbaikite montavimą.

Pakuote sudaro: 60 x Stogo įdėklų remonto kniedės, 60 x Spalvingos pozicionavimo vinys, 1 x Minkšta matavimo priemonė, 1 x Atsuktuvas, visi priedai automobilio stogo remontui yra įskaičiuoti.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Automobilio stogo įdėklų remonto rinkinys

Medžiaga: nerūdijantis plienas, tinklinis audinys

Kniedžių spalva: juoda/ smėlio / pilka

Kniedžių skersmuo: 2cm/0.79in

Metalo pagrindo skersmuo: 1.3cm / 0.51in

Varžto ilgis: 1.5cm / 0.59in

Smeigtukų ilgis: 2.5cm / 0.98in

Atsuktuvo ilgis: 9.5cm / 3.74in

Juostos matavimas: 150cm / 4.9ft

Pakuočių sąrašas

Komplektą sudaro:

60 x Stogo įdėklų remonto kniedės

60 x Spalvingi pozicionavimo nagai

1 x Minkšta matavimo priemonė

1 x Atsuktuvas

Visi atsiliepimai

Susiję produktai