250kg / h Elektrinė mėsos pjaustyklė Kiaulienos pjaustytuvas Žuvies pjaustymo mašina 1100W vištienos krūtinėlės pjaustyklė Jautienos pjaustymo mašina Mėsos pjaustytuvas

€299.77

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • material - stainless steel
  • Model Number - YD-TS1
  • Brand Name - FUWODA
  • Slice Thickness - 2.5/3.5/5/7/10/15mm
  • Wattage - 1100w
  • Speed - 250kg/h
  • Origin - Mainland China
  • Weight - 33.5kg

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

funkcijos

Nerūdijančio plieno korpusas, tvirtas ir patvarus.

Aštrus peilis, paprastas ir švarus

Produkto parametras

Variklio galia: 1100W

Nominali įtampa: 220V 110V

N.Svoris:33.5kg

G.Svoris: 37kg

Apdorojimo galia: 250kg / h

Mašinos matmenys: 455x285x460mm

Pakuotės matmenys: 530x350x535mm

Vienu peiliuku galima pjaustyti tik vieno dydžio mėsos gabaliukus, galite pasirinkti 2,5mm/3,5mm/5mm/ 7mm/10mm/ 15mm... ašmenys. (Jei jums reikia kitų dydžių, susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba)

Informacijos

Privalumai

taikomoji programa

Namams , parduotuvei, viešbučiui , valgyklai , greito maisto parduotuvei, restraunt ir pan.

Mūsų gamykla

"Jiangzuo Forward Company" daugiausia dėmesio skyrė mechaninės įrangos moksliniams tyrimams ir plėtrai, gamybai ir pardavimui. Mes specializuojamės tarptautinės prekybos versle.Mes užsiimame maisto mašinomis, riešutų perdirbimo mašina, pakavimo mašina, prekybos automatais, džiovinimo mašinomis, Mūsų įmonė turi griežtą kokybės kontrolės sistemą. Dalis mūsų mašinų yra sertifikuotos CE ženklu. Mes galime bet kuriuo metu suteikti klientams techninę pagalbą, paslaugas prieš pardavimą ir po pardavimo, todėl tampame populiariu tiekėju šalies viduje ir užsienyje.

Dabar mūsų pardavimo tinklas apėmė Europą, Ameriką, Pietryčių Aziją, Vidurinius Rytus, Afriką ir kt. Vadovaudamiesi principu "Root on honesty, down-to-earth", mes ir toliau optimizuosime garantinio aptarnavimo sistemą ir kokybės kontrolės sistemą. Mes nuoširdžiai kviečiame vietinius ir užsienio klientus prisijungti prie mūsų ir siekti abipusio tobulėjimo bei abipusiai naudingo bendradarbiavimo.

Apie mokesčius

Į prekės kainą neįskaičiuoti mokesčiai ir muitai fee.so pristatydami ją jums, turėtumėte sumokėti už ją mokesčių ir muito mokestį, nes kiekvienos šalies įstatymai skiriasi, jos mokesčiai taip pat skiriasi, jei aiškiai nežinote, susisiekite su savo muitine, kad patvirtintumėte, ačiū!

Apie siuntimą:

Jei perkate nemokamas pristatymo prekes, mes pasirinksime tinkamą pristatymo būdą pagal prekių svorį ir matmenis, tokius kaip DHL, Fedex, TNT, UPS ir pan.

Visos prekės bus išsiųstos iš mūsų sandėlio Kinijoje tiesiogiai.

Apie atsiliepimus

1. Mes išlaikome aukštus aptarnavimo standartus ir siekiame 100% klientų pasitenkinimo! Jūsų pasitenkinimas yra mūsų svarbiausias prioritetas.

2. Jei gavote užsakymą ir esate geros būklės, esate patenkinti mūsų produktų kokybe ir aptarnavimu. Ar norite palikti 5 žvaigždučių teigiamą atsiliepimą apie šį užsakymą! Būsime labai dėkingi.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai