Naujas 150ml žvakės šviesos formos nešiojamas stalas Desktop USB įkrovimo ultragarsinis eterinio aliejaus aromatinis difuzorius kambario namams

€6.78 €26.67

(5 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Riboto laiko nuolaida, išskirtinė nuolaida gerbėjams iki 3%! Sekite parduotuvę ir mėgaukitės papildoma 3% nuolaida perkant produktus!

Produkto aprašymas:

Paprastas retro dizaino stilius, šiltas žvakių šviesos efektas; Raminantis ir gydantis tipas subtilus aromaterapinis purškimas; Įmontuotas išmanusis lustas, skirtas vandens trūkumui ir apsaugai nuo elektros energijos tiekimo nutraukimo. Ultragarsinis purškimas gali pridėti eterinių aliejų. Mažas decibelų veikimas, patogus miegas be trikdžių. Tinka biurams, miegamiesiems ir svetainėms.

Vandens bako talpa: 150ml

Produkto medžiaga: ABS / PP / PC / Elektroniniai komponentai

Gaminio svoris: 207g

Produkto dydis: 107 mm * 107 * 180 mm

Spalva: Balta, Juoda

Produkto naudojimo instrukcijos:

Aromaterapijos funkcija: Į vandens rezervuarą įpilkite vandens (neviršydami vandens lygio), įpilkite atitinkamą kiekį eterinio aliejaus, paspauskite ir palaikykite jungiklio mygtuką, kad įjungtumėte aromaterapinį purškimą, paspauskite ir palaikykite dar kartą, kad sustabdytumėte purškimo darbus.

Apšvietimo funkcija: Trumpai paspauskite jungiklio mygtuką, kad įjungtumėte pirmojo lygio ryškumo šviesą; Trumpai paspauskite dar kartą, kad įjungtumėte 2-ojo lygio ryškumo lemputę, trumpai paspauskite dar kartą, kad išjungtumėte šviesą.

Apsaugos funkcija: Įmontuotas vandens trūkumo apsaugos lustas, automatiškai nustoja veikti neaptikus vandens.

Maitinimo šaltinis: Savarankiškas akumuliatorius, taip pat gali būti maitinamas per USB: suderinamas su kompiuteriais, nešiojamaisiais kompiuteriais, nešiojamaisiais įkrovikliais ir kitais įrenginiais su USB išvestimi

Produktai apima: pagrindinį kompiuterį * 1, maitinimo laidą * 1, pakavimo dėžutę * 1, gaminio vartotojo vadovą * 1

Visi atsiliepimai

2023-12-02

/

Pirkėjas

이상없이 잘 작동함


2023-12-09

/

Pirkėjas

Compré este difusor porque en la descripción pone textualmente “batería autónoma” y no es cierto. Necesita cable para estar en marcha. Por lo demás, es un difusor muy bonito y distinto.


2023-12-18

/

Pirkėjas

todo perfecto


2024-01-13

/

Pirkėjas

funciona perfectamente


2023-11-23

/

Pirkėjas

muy bueno, funciona bien


Susiję produktai