Minkšti kvėpuojantys kojų nagų korekcijos lipdukai 100PCS Elastinis pleistras Lenkti kojų nagai Petnešų korekcijos pleistras įaugusių kojų nagų priežiūrai

€3.47 €6.95

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Power Source - None Electric
  • Model Number - toenail correction patches
  • position - A Pair
  • Item Type - Foot Care Tool
  • Type - Orthopedic Supplies
  • Number of Pieces - COMBO

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų produktas pagamintas iš minkštos medvilnės medžiagos ir turi lipnų pagrindą, kad būtų lengva naudoti. Korekcijos procesas yra švelnus ir skausmingas, palengvinantis bet kokį diskomfortą.

Specifikacijos:

Pavadinimas: įaugę kojų nagų korektoriai juostelės

Gaminio dydis: 48x12x105mm

Grynasis turinys: 100 lipdukų

Sąrašas

100vnt nagų korekcijos pleistras

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Sveiki nagai: Gerai prižiūrėkite nagus su mūsų kojų nagų korekcijos pleistru. Pasiekite tvirtus, sveikus nagus, tuo pačiu efektyviai pagerindami įaugusius nagus ir palengvindami skausmą.

2. Nagų išlyginimo patobulinimas: padidinkite nagų išlyginimo žaidimą su mūsų revoliuciniu pleistru! Naudojant svirties mechaniką, jis koreguoja nagų augimo kampą ir apsaugo nuo įaugusių nagų. Patvari klijų danga užtikrina profesionalią priežiūrą ir palengvėjimą nuo skausmo.

3.Kvėpuojantis ir elastingas: Pagamintas iš medvilnės medžiagos, šis nagų korekcijos pleistras yra minkštas liesti ir pasižymi geru elastingumu, leidžiančiu jūsų pirštams kvėpuoti ir patogiai gyti.

4. Kompaktiškas, nešiojamas: pasiekite tobulą prigludimą su nagų korekcijos pleistru, turinčiu labai tvirtą klijų pagrindą. Mėgaukitės nešiojamumo patogumu, kad ir kur eitumėte.

5.Lengvas taisymas: Korekcijos procesas yra skausmingas ir švelnus. Nuvalykite nagus, nupjaukite pleistrą, kad jis atitiktų jūsų nagų formą, ir užklijuokite mūsų nagų korekcijos pleistrus. Nustebsite, kaip lengva jį naudoti, ir per kelias dienas pamatysite pastebimus rezultatus.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai