Karaokės aparatas su mikrofonu Nešiojamas karaokės aparatas su belaidžiu mikrofonu Vaikų žaislas Mielas zuikis Belaidė istorija

€8.56 €11.41

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Screen
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - Rondaful

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Iškelkite dainuojančią žvaigždę savo vaikui su mūsų "Kids Karaoke Machine Toy".Garsas yra aiškus ir minkštas, pagerinantis jų dainavimo patirtį. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip naktinė šviesa ir yra ekologiškas. Puiki gimtadienio ar Kalėdų dovana, skirta padidinti jų susidomėjimą muzika.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Ličio baterija: 500 mAh

Spalva: ryški, elegantiška, pilka, mėlyna

, Produkto dydis: 11 * 10.5CM/4.33 * 4.13in

Sąrašas:

Žaislinis žaislas vaikams karaokės mašina*1

Naudojimo instrukcija*1

Mikrofonas*1

Įkrovimo laidas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Mėgaukitės nuostabia muzika ir istorijomis: Krištolo skaidrumo garsas: Šis žaislinis karaokės aparatas vaikams sukuria aukštos raiškos garso kokybę su aiškiu ir švelniu garsu, užtikrindamas saugią ir malonią patirtį jūsų vaiko ausims.

2.Įrengtas mikrofonas: Mūsų žaislinis karaokės aparatas vaikams su mikrofonu gali būti prijungtas prie bet kurio garso įrenginio su 3,5 mm lizdu. Stebėkite, kaip jūsų vaikas įsitraukia į muziką ir be vargo didina jo susidomėjimą - net ir keliaudamas!

3.Vaikų aplinkos gerinimas: sukurkite šiltą ir jaukią miego aplinką savo vaikui su mūsų žaisliniu karaokės aparatu. Šis daugiafunkcis prietaisas, aprūpintas LED kvėpavimo šviesa, ne tik skatina vizualinę stimuliaciją, bet ir veikia kaip naktinė šviesa.

4. Tvirtas ir patikimas: mūsų žaislinis karaokės aparatas "Kids Karaoke Machine" sukurtas taip, kad tarnautų ilgai! Tvirta jo struktūra užtikrina, kad jis lengvai nesulūžtų ar nebūtų sugadintas, be to, juo saugu naudotis ir vaikams. Ekologiškos medžiagos daro jį patikimu ir tvariu pasirinkimu

5.Edukacinė dovana: Su mūsų žaisliniu karaokės stakle jūsų vaikas gali dainuoti savo širdį ir tyrinėti savo muzikinius talentus.tobula Vaikų dienos, gimtadienio ar Kalėdų dovana berniukams ir mergaitėms.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai