skirta "Tesla" oro filtro HEPA 2 paketui su aktyvuotos anglies oro kondicionieriaus pakaitiniais salono priedais, skirtais "Tesla" /Y

€18.50 €37.01

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1、HEPA oro filtras: HEPA oro filtras gali efektyviau adsorbuoti kenksmingas daleles ir dujas ir gali efektyviai pašalinti 99.67% oro dalelių, kurių dydis yra mažesnis nei 0.3 mikrono.

2、 Lengva pakeisti: HEPA oro filtras yra specialiai sukurtas modeliui Y.It yra labai lengvai montuojamas ir neužims per daug jūsų brangaus laiko.

3、Laikykite jį švarų: Kai pastatysite automobilį lauke ir susikaups lapai, oro filtras sulaikys visas šiukšles iš ventiliacijos angų, kad vėdinimo sistema būtų švari ir grynas oras.

4、Specialus dizainas: Nepaveikiant laisvo oro srauto į keleivių saloną, mūsų salono filtro plotas yra maksimalus. Kvėpuoti filtruotu grynu oru yra sveikiau jums ir keleiviams.

5、Nėra savito kvapo: Dauguma žmonių yra labai jautrūs savotiškam automobilio kvapui, nesijaudinkite, mūsų oro filtras neturi šios problemos.Jis ne tik gali efektyviai pašalinti teršalus, bet ir išlaikyti automobilio aplinką šviežią ir patogią bei užtikrinti gerą važiavimo aplinką.

Funkcijos:

1. Didelio efektyvumo oro filtras gali efektyviau adsorbuoti daleles ir kenksmingas dujas, filtruodamas didesnes nei 0,3 mikrono daleles per 30 minučių.

2. Puikus HEPA salono filtras gali užkirsti kelią kenksmingų smulkių dalelių ir dulkių patekimui į saloną, tuo pačiu išlaikant švarią ir sveiką aplinką keleiviams.

3. Model 3Y HEPA oro kondicionavimo filtras N98 filtras korio anglies dalelės greitai dezodoruojamos, efektyviai pagerina automobilio orą, išvalo kenksmingas dujas, pašalina kvapus ir sumažina augimą.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Air Filter

Spalva: juoda + balta

Medžiaga: pluošto audinys

Grynasis svoris: apie 450 g

Naudojimo diapazonas: FOR

Dydis: apie 243 * 140 * 30mm / 95.67 * 55.12 * 11.81

pakavimo sąrašas:

Oro filtras*2

Nata:

Dėl apšvietimo ir ekrano nustatymų skirtumų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti nedidelius dydžių skirtumus.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai