Baseinas Plūdrumas Kickboard EVA putų plūduriuojanti lenta vaikams Suaugusiems Plaukimo treniruotės Nardymo lenta U formos kikboksas

€4.97 €13.44

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Baseinas Plūdrumas Kickboard EVA putų plūduriuojanti lenta vaikams Suaugusiems Plaukimo treniruotės Nardymo lenta U formos kikboksas

Ženkleliai: 1.[Paprastas naudojimas]: Sukurta taip, kad tiesiog įvaldytų tinkamą plaukimo pozą, "Swim Training Kickboard" padeda praktikuoti plaukimo judesius, pradedantiesiems lengva rasti savo kūno pusiausvyrą vandenyje.

2.[Excellent Made]: Patogi ir patvari naudoti "Kickboard for Swimming Training" pasižymi patikima kokybe be jokių įtrūkimų, sukurta apgalvotomis širdimis, kad jus patenkintų.

3.[Montavimo vietos]: Praktiška ir naudinga plaukimo priemonė, plaukimo treniruočių kiklentė tinka maudytis paplūdimiuose, baseinuose ir kitose vandens pramogų vietose ne tik treniruotėms, bet ir linksmybėms.

4.[Patraukli treniruočių įranga]: Siekiant pagerinti jūsų plaukimo laikyseną, plaukimo lentos yra tinkamos tiek suaugusiems, tiek vaikams, puikiai tinka treneriams naudoti treniruotėms.

5.[Aukštos klasės medžiaga]: Plaukimo treniruočių lenta pagaminta iš aukštos kokybės ir ekologiškos EVA medžiagos, pasižyminčios gražia ir lygia išvaizda, pagaminta griežtai kontroliuojant kokybę.

Punktai:

1、Vaidmuo: Pradedantieji gali rasti kūno pusiausvyrą vandenyje, padėti praktikuoti plaukimą ir įvaldyti taisyklingą plaukimo pozą.

2、Kokybė: Produktas pasižymi patikima kokybe, be trinties, patogus ir patvarus.

3、Naudojimo vieta: Plačiai naudojamas maudymosi paplūdimiuose, baseinuose ir kitose vandens poilsio vietose.

4、Naudokite objektą: Tinka suaugusiems ir vaikams, padeda pagerinti plaukimo laikyseną.

5、Medžiaga: ekologiška EVA, ekologiška, neteršianti ir gražios išvaizdos.

Informacija apie produktą:

Medžiaga: EVA

Pavadinimas: Square floating board

Spalva: Priekinės ir galinės spalvos yra skirtingos, ir jos yra atsitiktinai.

Dydis: apie 41 cm * 27.5cm * 4cm / 16.14 * 10.83 * 1.57inch

Nata:

Plūduriuojanti lenta yra spaudžiama garais, o vietinė spalva gali būti netolygi. Tai normalu, prašau suprasti!

Sąrašas:

Kvadratinė plūduriuojanti lenta*1

Visi atsiliepimai

Susiję produktai