Naujas originalus nešiojamojo kompiuterio procesoriaus aušinimo ventiliatorius, skirtas HP EliteOne 1000 G2 all-in-one ventiliatoriui 924684-001 924683-001 NS75B10-16K06 NS85B09-16K05 5V

€42.98

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - VIZIXIK
  • Part Number - 924684-001 924683-001
  • Compatible Brand - HP
  • Item Type - Laptop Cooling Fan
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų parduotuvė palaiko daugybę didmeninės prekybos, daugiausia užsiimančių nešiojamųjų kompiuterių priedais, tokiais kaip ventiliatorius, vyris, nešiojamojo kompiuterio dangtelio dėklas, garsiakalbis, maitinimo jungiklio skydelis, DC lizdas, adapteris ir kt. Jei reikia, galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba ir aptarti kainą!

Pavyzdžiui, spalvos, dydis, deklaracijos vertė ir kt. Arba iškilus bet kokiai problemai, galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba konsultacijai. Dėkojame už bendradarbiavimą!

To paties modelio nešiojamieji kompiuteriai paprastai turi kelias gamyklas, gaminančias jiems ventiliatorius. Ventiliatoriai, kuriuos perkate, kartais gali skirtis nuo prekės ženklo ar išvaizdos jūsų kompiuteryje, tačiau gamintojas yra kitoks ir našumas yra tas pats. Visi mūsų parduodami ventiliatoriai yra originalūs produktai iš originalios gamyklos. Supraskite šiuos sveikus protus ir įsigykite juos pagal poreikį, kad išvengtumėte ginčų, kylančių dėl tokių klausimų.

Ventiliatoriaus gamintojas ir prekės ženklas yra atsitiktinai išsiųsti, jei reikia, iš anksto susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai