Kawaii modeliavimas Kryžių karpių žuvų pieštukų dėklas Didelės talpos saugojimo organizatoriaus krepšiai maišelis Maišelis Pieštukas Krepšys Mokyklinis aprūpinimas Kanceliarinės prekės

€4.53 €6.47

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis tikroviškas žuvies pieštuko dėklas yra įkvėptas kryžių karpių. Idealiai tinka tiems, kuriems patinka kažkas šiek tiek kitokio. Jis yra pakankamai erdvus, kad būtų galima laikyti visus jūsų rašymo reikmenis, ir jaučiasi patogiai laikyti. Puikiai tinka kalėdinėms dovanoms.

Specifikacijos:

Produkto medžiaga: PU audinys

Gaminio dydis: 29 x 7cm/11.42 x 2.75in

Talpa: Apie 15-20 rašiklių

Naudojimas: rašiklio / monetos piniginė

Produktų sąrašas:

1 * Žuvies pieštuko dėklas

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Crucian Carp dizainas: Įkvėptas kryžių karpių, šis pieštuko dėklas puikiai atkuria kryžių karpių vaizdą, tekstūrą ir spalvą, suteikdamas jums unikalų ir kūrybingą kanceliarinių prekių laikymo sprendimą.

2.Dosni talpa: Maždaug 11.42 x 2.75 colio dydžio mūsų žuvų pieštukų dėklas gali talpinti didelę rašiklių, trintukų, liniuočių ir kitų raštinės reikmenų kolekciją. Mėgaukitės didele saugojimo vieta ir lengvu organizavimu visiems savo kanceliarinių prekių poreikiams.

3. Patvari medžiaga: Šiame žuvies pieštuko dėkle naudojama aukštos kokybės PU audinio medžiaga yra išskirtinai ilgaamžė, todėl yra atspari ašaroms ir nusidėvėjimui. Jis yra patvarus.

4. Platus pritaikymas: Šis žuvies pieštuko dėklas tinka ne tik biurams ir mokykloms, bet ir gali būti naudojamas kaip kosmetikos krepšys, kelioninis krepšys, laikymo krepšys, rašiklio laikiklis ir kt. Tai universalus ir praktiškas aksesuaras, galintis patenkinti įvairius jūsų poreikius.

5.Puikus pasirinkimas: Norėdami gauti puikią dovaną savo mažiesiems, nustebinkite juos mūsų erdviu ir madingu žuvies pieštukų dėklu!Tai puikus pasirinkimas tokiomis progomis kaip Kalėdos, vaikų diena, gimtadieniai ar grįžimas į mokyklą. Jūsų vaikams ar paaugliams patiks juo naudotis kasdien.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai