Akrilinių dažų rinkinys, 48 spalvų dažų rinkinys su 6 meno teptukais, dažų paletė - greitai džiūstantys dažai hobiams tapytojams vaikų tapyba

€52.02

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Painting Medium - Canvas, glass, Paper
  • Age - >3 YEARS OLD
  • Packaging - Set
  • Type - Water Color Paints

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ryškūs akriliniai dažai: 48 Akrilinių dažų rinkinį sudaro 48 pigmentai, 6 meno teptukai,1 dažų paletė.Kiekvienas mėgintuvėlis užpildytas 22 ml (0,74 uncijos). Išlaisvinkite savo vaizduotę ir per kelias sekundes sukurkite begalinį atspalvių skaičių naudodami mūsų lengvai maišomus akrilinius dažus, paversdami jūsų mintis tiksliais ir nuostabiais meno kūriniais.

Sukurkite savo meno kūrinius ant bet kokio paviršiaus: Šis akrilinių dažų rinkinys tinka pradedantiesiems, tapybos mėgėjams ir menininkams. Akriliniai dažai slysta kaip aksomas ant jūsų mėgstamo paviršiaus.pavyzdžiui, drobė, keramika, medis, molis, sienos, vinys, amatai ir dar daugiau - jokių apribojimų rankų darbo menui! Galite dažyti absoliučiai bet kur, rezultatas ir pristatymas tikrai parodys, kad tai puiki vertybė!

Aukščiausios kokybės spalvų maišymas: Akriliniai dažai gerai sumaišomi, sluoksniuojami ir sumaišomi, kad būtų sukurtas neribotų atspalvių masyvas bet kokiam projektui.Dažai itin gerai išsilaiko ant paviršiaus, yra patvarūs ir ilgaamžiai. Jis atsparus vandeniui ir blukimui. Kiekvienas dažas turi fantastišką storą konsistenciją, kuri išlaikys teptuko ar mentelės žymes ir suteiks jūsų darbui puikią tekstūrą.

Sertifikuotas saugus ir netoksiškas: saugus naudoti, sertifikuotas ASTM D-4236 ir EN71-3 (CE). Puikiai tinka vaikams, taip pat idealiai tinka šeimos, mokyklos, meno klasės ar stovyklos veiklai, kuria naudojasi tėvai ir visi, kurie mėgsta tapyti, kad sukurtų savo asmeninius šedevrus. Nuostabi dovanos idėja jūsų vaikams, draugams ir šeimoms, kad galėtumėte smagiai praleisti laiką tapydami.

Aukščiausios klasės aptarnavimas: Norime, kad būtumėte sužavėti mūsų akrilinių dažų reikmenimis. Jei nesate visiškai patenkinti savo akrilinių dažų rinkiniu, susisiekite su mumis dėl visiško grąžinimo ar pakeitimo. Jokių klausimų neužduota. Mes stovime už savo gaminių kokybę ir esame įsitikinę, kad jums patiks jūsų akrilinių dažų rinkinys.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai