IR nuotolinio valdymo pultas Universalus infraraudonųjų spindulių ryšys veikia su išmaniųjų namų valdymu televizoriui DVD AUD AC valdymas balsu Alexa Google Home

€6.12 €15.54

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Use - Universal
  • Brand Name - UTIEER
  • Wireless Communication - RF, IR, bluetooth
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produkto savybės:

Naudodami šį universalų IR nuotolinio valdymo pultą, galite naudoti savo išmanųjį telefoną buitinei technikai valdyti, pvz., STB (priedėliui), televizoriaus dėžutei, televizoriui, oro kondicionieriui, ventiliatoriui, DVD ir kt. Suderinamas su dauguma prekių ženklų, išsamesnės informacijos ieškokite palaikomų prekių ženklų sąraše App.Be to, jis turi LEARNING FUNCTON, leidžia nukopijuoti pagrindinę originalaus nuotolinio valdymo pulto funkciją į App.Note: Nesuderinamas su buitine technika, kuri naudoja RF arba BLUETOOTH nuotolinio valdymo pultą.

1. Didžiulė IR kodų duomenų bazė

Palaikykite 4000+ prekės ženklų, 50000+ IR kodą debesyje, palaikomų įrenginių biblioteką nuolat atnaujina debesis.

2. Programos nuotolinio valdymo pultas

Nuotoliniu būdu valdykite savo buitinę techniką naudodami "Tuya Smart" programėlę savo išmaniajame telefone bet kur ir bet kada. Pavyzdžiui: Iš anksto įjunkite namų A / C, mėgaudamiesi patogia temperatūra, kai grįšite namo.

3. Lengva įdiegti ir pridėti prie programos

Kai prijungiate kabelio liniją prie įrenginio, įrenginys pradeda veikti, tada pasirinkite programos "automatinio nuskaitymo" funkciją, kad rastumėte įrenginį. Visas procesas trunka tik kelias minutes.

4. Valdymas

balsu Prijungę Išmanusis garsiakalbis, pvz., "Amazon Alexa", "Google Home", galite valdyti savo buitinę techniką balsu. Pavyzdžiui: Alexa, įjunkite televizorių; Gerai Google, nustatykite oro kondicionavimo temperatūrą iki 25 laipsnių.

5. Scenarijus ir automatizavimas programoje

Scenarijų sudaro 1 ar daugiau veiksmų. Sukūrę "Scenarijų", vienu bakstelėjimu galite valdyti kelis įrenginius; Pridėjus "Automatiką" ir sąveikaujant su kitais išmaniųjų namų įrenginiais, "Wi-Fi" nuotolinio valdymo pultas gali automatiškai atlikti veiksmus pagal sąlygas, tokias kaip įrenginio būsena, oras ir laikas.

6. Laikmatis ir automatinis paleidiklis

Atsižvelgdami į savo gyvenimo įpročius, nustatykite buitinės technikos laiko jungiklius, pvz., reguliariais intervalais įjunkite / išjunkite oro kondicionierių.

7. Pasidaryk pats

Mygtukų tinkinimas "Tuya Smart" programoje, jei jūsų buitinės technikos prekės ženklo sąraše nėra arba jis nepalaikomas.

8. Trečiosios šalies kontrolė

Veikia su "Amazon Alexa", "Google Assistant", "Siri" ("iOS 12.0" ar naujesne versija), "Tmall Genie", "Tecent Xiaowei", "DingDong", "Rokid", "DuerOS" ir kt.

1. Rankinis matavimas, dydis turės 0,5–2 mm paklaidą, žiūrėkite faktinį dydį.

2. Dėl šviesos ir ekrano skirtumo produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.3.Jei turite klausimų, galite pasikonsultuoti su pardavėju, kuris padės greitai tai išspręsti, tikiuosi, kad turėsite laimingą apsipirkimą, ačiū.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai