Baseino valiklis Žarnos baseinas Dulkių siurblys Žarnos siurbimas Antžeminiai baseinai Vandens keitimas Vamzdžių baseino priedai

€22.38 €44.76

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Drop Shipping - Support
  • Model Number - Pool Cleaner Hose
  • Usage - Outdoor Drainage

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1.【Platus naudojimas】: Mūsų lanksti baseino žarna idealiai tinka prijungti, vamzdynams baseinui ir baseinui valyti. Tai idealus pasirinkimas, kurį galite naudoti valymui

2.【Pagaminta iš kokybiškų medžiagų】: Mūsų lanksti baseino žarna pasižymi dideliu stabilumu ir apsaugo nuo chloro vandens ir UV spindulių. Dėl to jis gali būti naudojamas ilgą laiką.

3.【Baseino priežiūra】: Mūsų lanksčią baseino žarną labai lengva valyti. Prijungdami filtro siurblį ir plaudami bei siurbdami vandenį kartu su baseino valikliu.

4.【Geras lankstumas】: Mūsų lanksčios baseino žarnos bendras ilgis yra 6 metrai (6 gretimos dalys su 100 cm), o skersmuo - 38 mm. Ir mūsų produktas yra labai lankstus.

5.【Šventinė dovana】: Mūsų lanksčios baseino žarnos gali būti naudojamos kaip dovanos vaikams, šeimos nariams, draugų gimtadieniams, vakarėliams, Kalėdoms, vaikų dienai.Tai gali padaryti jus laimingą plaukimo patirtį.

Mūsų lanksti baseino žarna gali būti naudojama ilgą laiką. Taip yra todėl, kad mūsų produktas priima gerą medžiagą. Mūsų produktas gali atsispirti chloro vandeniui ir UV spinduliams, jis idealiai tinka prijungti, vamzdynams baseinui ir baseino valymui.

Specifikacijos (apie):

Vidinis skersmuo: apie 3.8cm / 1.50in

Išorinis skersmuo: apie 4.6cm / 1.81in

Ilgis: apie 600cm / 236.22inch

Kalibras: apie 1.5 colio / 3.81 cm

Pakuočių sąrašas:

Baseino žarna * 1 vnt

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra leistinas.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai