6 spalvų filtrų okuliaro filtrų rinkinys su daiktadėže Planetų stebėjimo filtras lengvas 1.25inch teleskopams R7UA

€20.94 €27.91

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - RICHMETERS
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Pagerina jūsų patirtį naudojant Mėnulio filtro 1.25inch filtrų rinkinį.Šiame rinkinyje yra 6 skirtingų spalvų filtrai, kurie išryškina spalvingus efektus stebint ir fiksuojant mėnulį ir ūkus.

Kiekvienas šio rinkinio filtras, pagamintas iš aukštos kokybės optinio stiklo, sukurtas taip, kad pagerintų detales ir kontrastą, kad stebėjimo patirtis būtų aiškesnė. Standartinio 1,25 colio skersmens šie filtrai yra lengvai montuojami ir tinka daugumai teleskopų.

Šis filtrų rinkinys, puikiai tinkantis astronomijos entuziastams ir fotografams, leidžia patobulinti spalvas ir detales vaizduoti mėnulio, ūkų ir kitų astronomijos reiškinių vaizdus.

Perkelkite savo stebėjimus į naują aukštį naudodami Mėnulio filtro 1.25inch filtrų rinkinį.Naudokite skirtingų spalvų filtrus, kad paryškintumėte konkrečias žvaigždžių grupių, planetų ir kt. Savybes.Tyrinėkite nakties platybes ir atskleiskite jos grožį.

Pasinerkite į visatos grožį su Mėnulio filtro 1.25inch filtrų rinkiniu.Nuo išsamių dangaus objektų stebėjimų iki užburiančių ūkų ir dulkių debesų vaizdų, šie filtrai siūlo platų spalvingų efektų spektrą.kvapą gniaužiančios kosmoso scenos išlaisvina jūsų kūrybiškumą.

Specifikacijos:

Medžiaga: optinis stiklas

Komplektą sudaro:

6XMoon filtras

1XStorage dėžutė

Nata:

Prašome leisti nuo 1 iki 3 cm paklaidą dėl rankinio matavimo, prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate,

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai