Piešimo kompasas Scholastic Compass Professional su dūžtant atsparia laikymo dėže Nerūdijančio plieno geometrijos kompasas braižymui

€1.65 €2.37

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis reguliuojamas kompasas puikiai tinka ilgalaikiam naudojimui matematikoje, geometrijoje, mene ir braižyme.Pritvirtinus nendrę ir pieštuką, galima atlikti tikslius matavimus ir brėžinius. Dėl lengvo ir patvaraus dizaino jį lengva naudoti visiems kūrybiniams projektams.

Produkto medžiaga: nerūdijantis plienas + PP + švinas

Gaminio svoris: 28 g

Produkto dydis: 12 * 2.5CM

sąrašas:

Kompasas * 1

Pieštuko švinas * 1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Tvirtas nerūdijantis plienas: Pagamintas iš nerūdijančio plieno, šis piešimo kompasas nėra lengvai surūdijęs ar pažeistas. Jis gali atlaikyti dažną naudojimą ir trukti ilgą laiką.

2. Energijos taupymas: Šiame piešimo kompase yra nendrė su pritvirtintu pieštuku, todėl jam valdyti nereikia naudoti baterijų ar elektros. Daiktadėžę patogu laikyti.

3.Reguliuojama rankenėlė: Tinka pradedantiesiems ir profesionalams, šis piešinys be vargo sukuria skirtingas geometrines figūras su reguliuojama konstrukcija ir tikslia reguliavimo rankenėle.

4. Plačiai naudojamas: Mūsų piešinys leidžia lengvai pasiekti tikslius matavimus, todėl puikiai tinka piešti ir matuoti įvairiose srityse, tokiose kaip matematika, geometrija, menas, braižymas.

5. Patogu pasiimti: jis pakankamai kompaktiškas, kad tilptų į kišenę ir jūsų neapsunkins. Puikiai tinka menininkams, studentams ir architektams, kuriems reikia tikslių matavimų.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai