Virtuvės kriauklės kempinės laikiklis Buitinės indų šluostės laikymo stovas nuimamas pakabinamas šepetėlio laikiklis Daugiafunkcis maišytuvo laikymo stovas

€5.91 €11.82

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - ABS
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1. Montavimas be rūpesčių: Šią kempinės išleidimo lentyną galima lengvai sumontuoti be jokių įrankių ar gręžimo. Tai nepažeis jūsų sienų ar kriauklių. Tiesiog pakabinkite laikiklį ant maišytuvo ir galite pradėti.

2. Lengva pasiekti: Ši kempinės išleidimo lentyna gali padėti kempinę, indų šepetį, rankų muilą ir kitus daiktus patogioje vietoje. Jame yra pakankamai vietos valymo įrankiams laikyti ir išlaikyti juos sausus ir švarius.

3. Tuščiaviduris dizainas: tuščiaviduris dizainas leidžia vandeniui sklandžiai nutekėti, todėl jis tampa švarus ir higieniškas, todėl valymo indai yra sausi ir higieniški, patogūs ir praktiški,

4. Reguliuojami laikikliai: Kempinės išleidimo lentynoje yra laikikliai, kurie tinka vamzdžiams nuo 0,7 iki 1,1 colio skersmens. Sandarumą galite reguliuoti pagal maišytuvo dydį ir užtikrinti, kad stovas neslystų ir nesvyruotų.

5. Universalus saugojimas: Ši kempinės išleidimo lentyna gali būti naudojama virtuvės kriauklei, vonios kambariui ar bet kuriai kitai vietai, kur reikia laikyti ir džiovinti kempines, dantų šepetėlius, dantų pastą, skustuvus ir kt.

Aprašymas:

Laikykite savo virtuvės kriauklę tvarkingą naudodami šį kempinės laikiklį. Tiesiog pakabinkite laikiklį ant maišytuvo ir padėkite kempinę, indų šepetėlį ir rankų muilą. Jis yra švarus, higieniškas, stabilus ir stabilus - netgi galite įdėti savo dantų šepetėlį.

Specifikacijos:

1. Medžiaga: ABS

2. Matmenys: 27.3 x 12.2 x 5.1cm / 10.7" x 4.8" x 2.0"

3. Taikoma: 18-28mm / 0.7"- 1.1"

Sąrašas:

Kempinės išleidimo stovas x1

Visi atsiliepimai

Susiję produktai