Lifelike Eye Besisukanti uodega Topwater Bass VMC Kabliukai Žvejybos masalas Plopper Žuvų masalas

€1.69 €2.97

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Quantity - 1 pcs
  • Origin - Mainland China
  • Category - Seawater Fishing Bait
  • Type - SOFT BAIT
  • Position - LAKE, River
  • Model Number - Fishing Lure

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Masalo tipas: Kietas žvejybos masalas

Masalo dydis: 11g / 16g

Ilgis: 10.3cm / 11.5cm

Nardymo gylis: Topwater

Plūdrumas: plūduriuojantys žvejybos masalai

Kabliukai: įrengti

2 VMC kabliukai Akys: 3D Žuvų akys

Žiedai: Dvicikliniai -360° besisukantys suktuko uodegos masalai: uodega sukasi ant pakinktų ir sukuria viliojančius ūžesius, kad priviliotų tas paslėptas žuvis užkąsti.tobulas suktuko masalo uodegos dydis ir kampas, kad būtų sukurtas ritmingas garsas, kuris tiesiog varo žuvis iš proto. Ši uodega yra pagaminta iš plastiko, kuris lankstosi tiesiai į vietą, nesvarbu, ar jis užsikabina, ar yra išlietas ant uolos.

-Puikus masalo korpusas: masalas baigtas 3D gyvomis akimis ir itin tikrovišku dažų darbu. Lazeris Lifelike žuvų skalė su puikiomis spalvomis, atspindinčiomis šviesą, kad pritrauktų žuvis. Įmontuotas mažas metalo gabalas išlaiko masalus subalansuotus ir gauna tinkamą liejimo atstumą.Tai geriausias žvejybos masalas walleye lydekos muskusinių žuvų plopper.

-Tikra vizualinė patirtis: Tobulas dydis ir nuostabios spalvos suteikia jums tikrą vizualinę patirtį. Daugiasluoksnė atspindinti apdaila ir 3D tikroviškos akys gali pritraukti daugiau žuvų. Tai, kaip jie juda į vandenį, yra kaip tikros žuvys.

-Aukštos kokybės kabliukas : 2 itin aštrūs kabliukai, puikus pradūrimo gebėjimas, ypač svarbus scholing striper ir kitiems bosams, Žuvys ne tik pataiko į besisukantį uodegos žvejybos masalą, bet ir puola.

Komplekte yra:

1 kompiuterio žvejybos masalas

Visi atsiliepimai

Susiję produktai