【Juodos gėlės】Originalūs rankų darbo A5A6 sąsiuvinių viršeliai Protector Book Sleeve Crafted Fabric Gaminiai Dienoraščio viršelis, sandėlyje

€13.23 €23.63

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • A6 size - 105mm*148mm
  • Origin - Mainland China
  • Specifications - A5/A6
  • Model Number - Better protection of your books.
  • How to make it - Original handmade
  • A5 size - 210mm*150mm
  • Material - fabric

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sveiki atvykę į mūsų išskirtinę profesionaliai rankų darbo knygų viršelių parduotuvę! Mes didžiuojamės gamindami tik aukščiausios kokybės produktus, kurie tikrai viršys jūsų lūkesčius.

Užeikite į mūsų parduotuvę ir apžiūrėkite mūsų išskirtinę kolekciją, kurioje rasite tobulą knygų striukę savo mylimam užrašui

ooks ar knygos. Kiekvienas užvalkalas yra kruopščiai pagamintas naudojant aukščiausios kokybės audinį, užtikrinantį prabangų pojūtį ir didžiausią patvarumą. Garantuojame, kad būsite patenkinti mūsų knygų viršelių kokybe ir meistriškumu.

Mes tikime transformuojančia skaitymo galia ir skatiname pasimėgauti knygų džiaugsmu, kad sustiprintumėte ir praturtintumėte save. Mūsų knygų viršeliai sukurti taip, kad suteiktų tiek apsauginį sluoksnį, tiek elegancijos prisilietimą, pagerinantį jūsų skaitymo patirtį.

Tiems, kurie nori pirkti urmu, džiaugiamės galėdami pranešti, kad esame gamykla.Tai leidžia mums pasiūlyti savo produktus dar palankesnėmis kainomis. Nepraleiskite šios fantastiškos progos įsigyti mūsų išskirtinius knygų viršelius ir patobulinti savo parduotuvės pasiūlą.

Atkreipkite dėmesį, kad mūsų produktai yra knygų viršeliai, o ne patys sąsiuviniai. Galimi dydžiai yra A5 (210mm * 150mm) ir A6 (105mm * 148mm).

Apsilankykite mūsų parduotuvėje šiandien ir išsirinkite tobulą knygos viršelį, kad jūsų skaitymo kelionė suteiktų rafinuotumo. Linkiu džiaugsmo, žinių ir asmeninio augimo kupino gyvenimo. Produkto pristatymas Rankų darbo originalus knygos viršelis iš Kinijos, šis išskirtinis kūrinys pasižymi unikaliu pakeltų juodų gėlių motyvų ir senovinių tekstūrų dizainu. Šios reljefinės juodos gėlės suteikia elegantišką prisilietimą prie vėsaus audinio, sukurdamos patrauklų kontrastą.Knygos viršelyje yra įmontuoti dirželiai, leidžiantys aiškiau ir tiksliau indeksuoti, todėl patogu skaityti. Dėl pusiau apvynioto dizaino jis suteikia paslėptą saugojimo sprendimą, išlaikydamas aptakią ir rafinuotą išvaizdą. Bendra estetika yra švelni ir rafinuota, įkūnijanti paprastumą su elegancija. Galite rinktis iš dviejų skirtingų stilių, todėl tai yra universalus dovanojimo variantas. Šis knygos viršelis ne tik dvelkia grožiu, bet ir puikiai apsaugo jūsų knygas, užtikrindamas jų ilgaamžiškumą ir išsaugojimą. Pasinaudokite paprastumo ir rafinuotumo esme su šiuo rankų darbo knygos viršeliu – idealiu dovanos pasirinkimu, kuriame dera estetika ir praktiškumas.

Geriausios paslaugos 1. Mes siūlome "Dropshipping" užsakymo paslaugą. Sveiki atvykę Drop siuntėjas užsisako iš mano parduotuvės.

2. Paprastai jūsų prekę išsiųsime per 2-7 dienas.

3.Taisyklės kiekvienoje šalyje yra skirtingos, deja, mes negalime žinoti kiekvienos šalies taisyklių, nuostatų, papročių, tradicijų, praktikos, dokumentų. Todėl mes negalime patarti dėl mokesčių jūsų šalyje, bet jei žinote informaciją apie mokesčių taisykles jūsų šalyje, tiesiog pasakykite mums, mes mielai sekame jūsų žingsnį.

Atsiliepimus

1.Mums labai svarbus jūsų pasitenkinimas ir teigiami atsiliepimai. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis.

2. Jei turite kokių nors problemų dėl mūsų prekių ar paslaugų, nedvejodami pirmiausia susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręstume visas problemas ir suteiktume jums geriausią klientų aptarnavimą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai