Stuffed Animal Pencil Bag Multi-Functional Pencil Bag Rašiklio dėklas Akį traukiantis užtrauktuko dėklas Kanceliarinių prekių konteineriai trintukui

€4.51 €12.54

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sklandus atidarymas ir uždarymas, šį dėklą nėra lengva deformuoti. Tai puiki praktiška dovana visiems, kuriems reikia atnaujinti pieštuko dėklą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Vėžlio pliušinio pieštuko dėklas

Produkto svoris: apie 80g

Produkto dydis: apie 20x14x8cm / 7.87x5.51x3.15 colių

Produkto medžiaga: Pliušas + medvilnė

Pakuočių sąrašas:

1 vnt vėžlio pliušinio pieštuko dėklo

Pastabos:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių kai kurios prekių nuotraukos gali šiek tiek skirtis spalvomis, vyrauja natūra spalva!

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti nedidelį dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Naujumo stilius: Šis mielas ir ryškus pliušinio pieštuko dėklas yra vėžlio formos, su akį traukiančiu animacinio filmo dizainu, kuris privers nusišypsoti.Jis pagamintas iš aukštos kokybės pliušinės medžiagos, kuri yra minkšta ir patogi liesti.

2. Plati saugykla: Dėl labai erdvaus interjero, mūsų pliušinis pieštukų dėklas suteikia pakankamai vietos visoms jūsų raštinės prekėms laikyti. Užtrauktuko dizainas užtikrina sklandų atidarymą ir uždarymą, o įdaryto gyvūno dizainas suteikia jūsų stalui smagios nuojautos.

3. Minkštas ir žavingas: Šis gyvūnų įkvėptas kanceliarinių reikmenų maišelis pagamintas iš minkštos pliušinės medžiagos, kurią patogu liesti ir kuri yra labai patvari. Dėl mielo dizaino jis puikiai tinka prie bet kokio stalo ar kuprinės, suteikdamas tiek linksmybių, tiek funkcionalumo tiek vaikams, tiek suaugusiems.

4. Universalus organizuotas: Šiame pūkuotame pieštukų dėkle telpa ne tik pieštukai, žirklės, trintukas ir liniuotė, bet ir mobilusis telefonas, monetos ir kiti smulkūs daiktai. Tai puikus kompanionas mokykloje, darbe ar kelionėse.

5.Praktiškos dovanos: Nustebinkite savo artimuosius praktiška ir žavinga dovana: šiuo pliušiniu pieštuko dėklu. Jo jaukus dizainas puikiai tinka pieštukams ir rašikliams laikyti, todėl tai puiki dovana Kalėdų dienai, gimtadieniui, vaikų dienai ar bet kokiai progai, kuri reikalauja praktinio rūpesčio ir padrąsinimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai