10vnt/pak. ABS gijų filtras 3D spausdintuvo valiklis Universalus putų blokas Profesionalus namų biuras Lengvas naudojimas Antistatinis 1.75mm 3mm

€4.57 €6.53

(1 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - 3D Printer Cleaner
  • Size(L x W) - About 15 x 30mm/0.59 x 1.2inch
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - Woopower
  • Material - Rubber foam
  • Item Type - Module

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

Medžiaga: "Consumable Cleaner" yra pagamintas iš aukštos kokybės didelio tankio gumos putų medžiagos, kuri gali lengvai slysti virš 1.75 mm ir 3 mm skersmens ABS, PLA ar kitų 3D spausdinimo medžiagų.

Valymas: nuvalykite dulkes. Kadangi dauguma eksploatacinių medžiagų yra pagamintos iš plastiko, jos paprastai įkraunamos elektra, o valiklis gali sugerti visų rūšių šiukšles vartojimo prekių saugykloje ar darbo vietoje.

Universalus: Dauguma pramoninių gijų šiai problemai išspręsti naudoja uždaras talpyklas. Kadangi dauguma vartotojų 3D spausdintuvų naudoja atvirus ritės dizainus, kurie gali lengvai sukelti kištukus, svarbu išspręsti šią problemą.

Pagerintas spausdinimo efektyvumas: Kadangi šildymo moduliai, ekstruderiai ir purkštukai tampa sudėtingesni ir monolitiniai, priežiūros ar pakeitimo išlaidos yra didelės, be to, tai gali sukelti didelių spausdintuvo prastovų. Eksploatacinės medžiagos valiklis gali viso to išvengti ir pagerinti spausdinimo efektyvumą.

Pakuotė: Mūsų pakuotėje yra 10vnt 3D spausdintuvo valiklis, atitinkantis jūsų poreikius

Specifikacijos

Medžiaga: gumos putos

Spalva: Juoda

Dydis (L x W): Apie 15 x 30mm / 0.59 x 1.2inch

Komplektas įskaičiuotas:

10vnt x 3D spausdintuvo valiklis

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyta nuotraukose,,bet ne tas pats veikimas skirtinguose kūnuose kaip ir modelyje.

1) Mes priimame Alipay, West Union, TT. Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesorių ESCROW.

2 Jei negalite atsiskaityti iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite iš naujo Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBA VISAME PASAULYJE. (Išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO)

DHL UPS TNT FEDEX trunka 3-7 dienas, EMS trunka 8-12 dienų.Pašto pašto reikia 2-8 savaites. Tačiau visi jie priklauso nuo šalies, į kurią pristatoma.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKĄ teikia vežėjas, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu.

1) Išankstinis pirkėjo patvirtinimas bus labai vertinamas gavus prekes.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų verslo plėtrai, nuoširdžiai kviečiame palikti mums teigiamą atsiliepimą, jei esate patenkinti mūsų produktu ir paslauga.

3) Susisiekite su mumis prieš palikdami bet kokį neigiamą ar neutralų atsiliepimą. Mes dirbsime su jumis, kad išspręstume visas problemas. Ačiū už supratingumą!

Visi atsiliepimai

2024-01-09

/

Pirkėjas

Works as expected. I used a small zip tie to attach it just below the filament run-out sensor.


Susiję produktai