Veiksmo kamera Mount Vlogging Fotoaparato rėmo narvelis Smūgiams atsparus apsauginis dėklas Fotoaparato narvelis Išplėsti rėmelį sportinei kamerai

€4.83 €9.66

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Protective Cover
  • Brand Name - curpgiee
  • Compatible Action Camera Brand - Insta360
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pristatome mūsų sporto kamerą "Vlog Cage"! Pagaminta iš daugkartinio naudojimo medžiagų, kurios išsklaido šilumą. Lengvai montuojamas ir neužblokuos jokių funkcinių fotoaparato dalių. Naudodami šį narvą galite suteikti patogumo savo internetinių dienoraščių patirčiai.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Produkto dydis: (apytiksliai) 8.05 * 7.2 * 3.45cm/3.17 * 2.83 * 1.36 colių

Pakuočių sąrašas:

Rėmelis*1

Montavimo laikiklis*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Šilumos išsklaidymas: Veiksmo kameros laikiklio šoninis plotis priima rėmo angos dizainą, kuris palengvina šilumos išsklaidymą naudojant fotoaparatą. Tai gali užkirsti kelią perkaitimui ir pailginti jūsų įrenginio akumuliatoriaus veikimo laiką.

2. Ilgas tarnavimo laikas: Kai fotoaparatas netyčia paslysta, didelio kietumo ABS medžiagos rėmas gali visiškai apsaugoti jūsų fotoaparatą nuo įbrėžimų ir smūgių. Daugkartinio naudojimo medžiaga taip pat leidžia lengvai valyti ir prižiūrėti.

3.Puikiai tinka veiksmo kamerai: naudodami mūsų veiksmo kameros laikiklį galite lengvai pritvirtinti fotoaparatą. Mėgaukitės nuostabių vaizdo įrašų ir nuotraukų fiksavimu iš kelių kampų ir perspektyvų. (Fotoaparatas nepridedamas)

4. Paprastas naudojimas: Šis veiksmo kameros laikiklis leidžia naudoti arba įkrauti fotoaparatą neišimant rėmo dėl tikslaus skylės išdėstymo, kuris neužblokuoja jokių funkcinių dalių. Tai paprasta naudoti ir nesukels jokio vargo.

5. Lengvai montuojamas: Naudodami mūsų veiksmo kameros laikiklį, galite greitai įdiegti ir išimti fotoaparatą dėl spyruoklinio greito išleidimo integruoto dizaino. Mėgaukitės be rūpesčių taikymu, kad ir kur eitumėte.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai