Awahair Short Box Pinti perukai Sintetiniai be klijų pinti perukai Pilnos pynės su natūralia Bobo puse moterims su kirpčiukais

€27.09 €45.14

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Feature - Daily Use
  • Cap Size - Average Size
  • Style - Cosplay
  • Wigs Length - Short
  • Texture - STRAIGHT
  • Material Grade - High Temperature Fiber
  • Items per Package - 1 Piece Only
  • Wigs Type - Regular Wig
  • Brand Name - Awahair
  • Origin - Mainland China
  • Can Be Permed - No

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Awahair Short Box Pinti perukai Sintetiniai be klijų pinti perukai Pilnos pynės su natūralia Bobo puse moterims su kirpčiukais

Specifikacijos:

Produkto modelis: WHR6014

Spalva: 1B# 1BT30# 1BH30# 1BTBUG# 1BHBUG#

Produkto ilgis: Apie 14inch

Gaminio svoris: Apie 280g

Pakavimas: PE permatomas maišelis 26 * 17 * 5cmFAQ:

1. Kodėl ilgis skiriasi nuo aprašymo?

Kai tiesiname plaukus, matuojame plaukų ilgį. Garbanoti plaukai bus daug trumpesni, palyginti su tiesiais plaukais. Atkreipkite dėmesį prieš pirkdami, ačiū!

2. Kodėl svoris skiriasi nuo aprašymo?

Kadangi mūsų produktai yra pagaminti iš mašinų, maža klaida yra normalu.

3. Kodėl mano plaukai susivėlę?

Plaukai susipainioja nuo sausumo. Riebalų kaupimasis, sūrus vanduo, nereikia kasdienio priežiūros (plačios dantų šukos). Jei įmanoma, būtinai plaukite ir kondicionuokite plaukus bent kartą per savaitę.Du kartus per savaitę yra geriau. Galite naudoti drėkinamuosius lašus arba paprašyti savo stilisto daugiau patarimų.

4. Ar jis gali būti dažomas?

Taip, galite. Bet mes nerekomenduojame dažyti. Nes rizikuojate visiškai sugadinti savo peruką. Sintetiniai perukai dažnai yra pigesni nei tikri perukai, o mes dažniausiai nešiojamės linksmas spalvas ir klasikines formas. Geriausias dalykas, kurį galite padaryti, kai jums nuobodu su dabartiniu daiktu, yra nusipirkti naują peruką. Jei reikia, galite paprašyti mūsų kitų stilių.

5. Kada po apmokėjimo galima išsiųsti prekes?

"Vestuviuplanuotojos.lt" pateiks 24 valandų mokėjimo patvirtinimo laiką, o mes išsiųsime per 24–48 valandas po patvirtinimo laiko.

6. Kaip elgtis su savitu kvapu?

Kai kurie klientai gali kalbėti apie kvapą, kai jie gauna plaukus. Mielieji, nesijaudinkite, kvapas išnyks po skalbimo ir priežiūros tam tikrą laiką.

7. Kodėl spalva skiriasi nuo aprašymo?

Spalvų skirtumą gali sukelti kai kurios kitos priežastys, tokios kaip spalvų atspindys monitoriuje, apšvietimas, fonas ir kt. Tačiau, jei manote, kad gavote netinkamos spalvos prekę, susisiekite su mumis ir sužinokite, ar galima grąžinti pinigus arba grąžinti pinigus.

Atsiliepimus:

1. Kai gausite produktą, jei jums patinka šis produktas, prašau, pagirkite mane penkių žvaigždučių pagyrimu. Jūsų teigiami atsiliepimai leis mums padaryti geriau.

2. Jei susiduriate su problemomis, neskubėkite pateikti mums neigiamo įvertinimo. Susisiekite su mumis, mes būtinai išspręsime jūsų problemą ir pateiksime jums geriausią sprendimą! !

Visi atsiliepimai

Susiję produktai